maanantai 30. joulukuuta 2013

Graduation

Ennen joulua tupstahti postuluukusta kirje koulusta, missä oli todistukset. Se oli ehkä paras joululahja tänä vuonna, koska pelkäsin viimeiseen asti etten valmistu. Nyt on ammattikorkea käyty, onneksi, koska viimeiset kuukaudet oli todella stressaavia. En suosittele kenellekkään  kahden työn tekemistä yhtäaikaa opinnäytetyön kanssa. Hulluksi meinasin tulla. Viimeisenä kuukautena nukuin noin 5 tuntia yössä, koska ei ollut aikaa nukkua enempää. Piti mennä töihin, keikalle tai tehdä koulujuttuja. Nyt jouluna olenkin ottanut univelkoja takaisin ja nukkunut joka aamu pitkään.

En vieläkään oikein tajua, että olen valmistunut. Kokoajan mietin, että pitääkö vielä jotain tehtäviä tehdä ja millon ne pitää palauttaa. Onneksi ei tarvi enää tehdä mitään :) Siivosin jo pois kaikki kouluun liittyvät paperit, oli rentouttavaa tunkea ne kaikki jätesäkkiin ja viedä roskiin.


 Alkuvuodesta otan ehdottomasti aikaa enemmän itselleni ja teen niitä asioita mistä itse tyykkään. Jos ei ole aikaa tehdä itselle tärkeitä juttuja niin ei jaksa tehdä mitään muutakaan. Sen huomasin nyt loppuvuodesta. Omista jutuista saa voimaa tehdä töitä tai koulujuttuja. Alkuvuoden pyhitänkin urheilulle, musiikille ja kauneudenhoidolle.

Suunnitelmissa on myös työpaikan vaihto, koska nykyisessä työssä ei palkka nouse vaikka olisin tohtori koulutukselta. Eli haluan johonkin työhön missä tutkinnolla myös  ns. tekee jotain. Samoin muutto Helsinkiin on suunnitelmissa asap, koska en jaksa tuota ravaamista kahden kaupungin välillä ja en vaan viihdy yhtään Lahdessa. 14 kommenttia:

 1. Vaikutat kyllä ihan mukavalta ja positiiviselta ihmiseltä mutta mua välillä tulee paha mieli sun jutuista esim sun äidille joululahjojen ostosta ja usein työ asioista puhut tosi ilkeästi tai silleen piiloilkeästi. Vai olenko saanut väärän käsityksen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tekstissä on se paha puoli että sen voi tulkita miten haluaa kun ei kuule äänensävyä :) En tarkoita puhua piiloilkeästi, jos joku asia harmittaa niin sitten se on niin ja jos taas jostain jutusta kerron pitäväni niin sitten myös pidän :) Tottakai pidän mun äidistä, lahjojen osto on vaan hankalaa hänelle, en tarkoita mitään sen enempää "piiloikeilyä tms", se on kuitenkin vain lahjojen osto, ei koko äiti-tytär suhde...

   Poista
 2. Siis miksikäs sinä nyt valmistuit? Mihin töihin?

  VastaaPoista
 3. Ähh, mullakin oppari edessä ja viimeiset rutistukset koulusta jäljellä. Onnea oikein paljon saavutuksesta! <3 Nyt on hyvä jatkaa eteenpäin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3 Ja tsemppiä sinne, kannattaa tehdä yhdellä kertaa pois alta, eikä ns vähän kerrallaan. Helpompaa niin :)

   Poista
 4. Onnea kovasti!! :)

  Kauan muuten meinaat jatkaa tanssityötä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3 Toistaiseksi jatkan ainakin jonkin aikaa :)

   Poista
 5. Edelleen vaan täällä hämmästelen siun kauneutta. :) Oot mahtava!

  http://henlietta.blogspot.hu/

  VastaaPoista
 6. Onnea valmistumisesta! Sori, voi kuulostaa tyhmältä, mutta en tiiä nuista jutuista mitään niin pakko kysyä. Eli oliko toi koulu joku englanninkielinen kun tuo toikkariki on, vai onko AMK-todistuksilla yleensäkki tapana olla englanninkielisiä ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Tutkintossa oli kursseja enkuks ja suomeksi. Todistukset tuli molemmilla kielillä. Mulla on ulkomaalaisia kavereita, jotka seuraa blogia, niin siksi laitoin ton kuvan, että hekin ymmärtää :) :)

   Poista