keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Superfoodit kehiin

Mulla on ollut keittiössä yksi kaappi täynnä kaikkea turhaa "ruokaa" lähinnä suklaata ja alkoholia, joita olen saanut lahjaksi ihmisiltä. Sieltä on tähän asti löytynyt useamman vuoden joululahjasuklaat, muutamat tuliaissuklaat sekä messuilta ja pr-keikoilta saatuja alkoholipulloja. Mua alkoi tällä viikolla ärsyttämään toi kaappi toden teolla, sillä halusin saada keittiöön lisää säilytystilaa. Otin sitten roskapussin käteen ja mätin kaikki sinne. Kaksi roskapussillista suklaata ja yksi pussi alkoholia läksi suoraan roskiin. Ei niillä olisi kukaan mitään tehnyt, parasta ennen päivämäärät oli mennyt umpeen 2012 :D


Tilalle laitoin superfoodeja. Olen nyt koittanut lisätä näitä ruokavalioon, koska mulla on ollut jonkin aikaa tosi väsynyt ja tukkonen olo kropassa. Haluaisin myös kokeilla jonkun kehon detox-kuurin, että saisin kropan puhdistettua. Vehnänoras pitäis juuri puhdistaa kroppaa, tosin se haisee kauhealle :D  Muita superfoodeja mitä kaapista nyt löytyy on Spirulina, Maca-jauhe sekä Cacao nibsit. Cacao nibsit on todellista herkkua verrattuna noihin muihin aineisiin. Ne maistuu ihan hyviltä vaikka smoothiessa. Noi kolme mutta on ei ole mitään herkkuja, mutta toki super terveellisiä. Spirulinasta kuulin jo etukäteen kaverilta, että aivan kauheata ja värjää kaiken. Olen nyt löytänyt tavan miten se ei ole niiiiiin kauheaa saada alas. Laitan shottilasiin reilu t-lusikallisen spirulinaa ja  appelsiini-verigreippi mehua ( varmasti muutkin vastaavat mehut käy). Sekoitan jauheen sinne lusikalla ettei ole klimppeja, nenästä kiinni ja ykkösellä alas. Ei paha ja greippi maistuu läpi jonkin verran. Olen nyt ottanut yhden shotin per päivä mutta lisään annosta useampaan shottiin vähitellen.

3 kommenttia:

 1. Toi jos mikä on alkoholin väärinkäyttöä ;-D

  VastaaPoista
 2. "nenästä kiinni ja ykkösellä alas" :D tuttua, mäkin vedän noin mun vehnänorasmehun aamuisin!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Laitoin tänää samaan shottiin ton spirulinan ja vehnänorasjauheen, meinas tulla kyllä ylös samantien kun olin vielä unenpöpperössä :)

   Poista