lauantai 18. tammikuuta 2014

Happy B*day my blog

Tänään on mun blogin 2-vuotissynttärit :) Eli paljon onnea mun blogille, vaippaikä on ohi :D  Kiitos Teille ihanat lukijat, Teitä varten tätä blogia pidän. Piristätte mua aina ihanilla kommenteilla, kiitos niistä :)

Laittakaa postaustoiveita tulemaan, jos haluatte jotain tiettyä postausta niin pyrin tekemään :) Ja jos heti en tee niin muistuttakaa hehe :D

Hauskaa viikonloppua, here some roses for u <3

14 kommenttia:

 1. Hmm, ainaki ois kiva nähdä jonku näkönen meikki postaus tai vaatekaapin salat :D

  VastaaPoista
 2. Mun on aivan pakko sanoa että ihailen sua suunnattomasti! Oot niin inspiroiva ihminen, sulla on upea ääni, osaat tanssia älyttömän hyvin ja lisäksi oot todella kaunis, kadehdin sun hiuksia!<3 pystyn samaistumaan suhun, ja blogia enemmän luettuani huomaan kuinka samanlaisia ollaan, pidetään samoista asioista ja itsekin laulan sekä tanssin. :) pointtini oli olet ihana, älä koskaan, ikinä anna periksi, keep going on girl!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KIITOS tosi paljon ihanasta viestistä ja sori että kesti vastaa <3 <3 <3 Kaikkea hyvää Sulle, älä säkään anna periksi ja seuraa unelmiasi <3 :)

   Poista
 3. Millä salilla käyt lahdessa?

  VastaaPoista
 4. Olis kiva kuulla sun lapsuudesta ja nuoruudesta esim.yläaste- ja lukiovuosilta. Ja kuvia kakaravuosilta! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lapsikuvia on mutta ylä-aste ja lukiokuvia mulla ei paljoa ole kun et pitänyt itsenäni mitenkään kauniina niin en antanut kenenkään ottaa kuvia.

   Poista
 5. Olisi kivaa jos tekisit treenipostauksen, miten treenaat jne. ja ruokapostauksen päivän ruoat tms. :) Myös shoppailulöytöjä on kiva lukea!!;)

  VastaaPoista
 6. Oho treenipostaus oliki alempana haha :D Mitä palkkaria muuten käytät? Tuleeko sulle finnejä palautusjuomasta? Musta tuntuu et aina kun ei käytä palkkaria, naama on paremmassa kunnossa?:o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, niin oli :D voin tehdä ruokapostauksen toki :) ei tule finnejä palkkareista nyt olen käyttänyt fastin palkkaria :)

   Poista
  2. Tarkotin että mulle ei tule finnejä mutta ehkä jollekin voi tulle, en tiedä :)

   Poista
 7. Paljon onnea blogille vähän myöhässä! Ja sä oot kyllä niin ihana <3 olis muuten kiva jos tekisit my dayn videona :)

  VastaaPoista
 8. Tee postaus matkakohteista joissa olet käynyt tai minne haluaisit matkustaa tulevaisuudessa

  VastaaPoista