lauantai 4. tammikuuta 2014

Love This Sweater

Tilasin tän paidan Nelly.comista * ihan heräteostoksena, en ollut edes varma tykkäisinkö siitä. Nellyltä on helppo tilata ja sitten palauttaa, joten välillä saatan tilata vaan kokeillakseni tuotetta ja palauttaa jos se ei olekkaan sopiva.  Paita oli vielä alessa, joten ei ollut mitenkään kallis.  Nyt olen ihan rakastunut tähän, se on tosi mukava, lämmin ja rento.  Ehkä mun lempi paita tällä hetkellä. Ja tykkään kulta-musta yhdistelmästä.

Ja taas keltaisia kuvia :D Mä en tykkää kuvata mitään sisällä, tulisi jo kevät ja kesä niin saisi luonnonvaloa :))  Jos muuten olette minijärkkäriä hankkimassa niin itse en suosittele tota Olympusta, samalla hinnalla saa parempiakin ja siinä on käytännönjuttuja jotka ei toimi hyvin. Esim akku ei lataudu tietokoneen kautta, eli akku saattaa loppua kesken kuvien siirtämisen koneelle. Not good.
6 kommenttia:

 1. Moikka!Ajattelin kysyä sellasta asiaa, kun tuolla vanhemmissa postauksissa puhuit että Lamourettes ryhmään voi hakea niin miten se käytännössä toimii?Otetaanko ryhmään tälläkin hetkellä tanssijoita?Kiitos jo etukäteen vastauksista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! otetaan tanssijoita tälläkin hetkellä :) Voit laittaa Marjolle mailia (modelace.com sivuilta löytyy mailiosoite) jossa on sun kuva sekä kerrot miksi haluat ryhmään ja onko aiempaa esiiintymis/ tanssikokemusta. Voit myös laittaa postin tohon mun mailiin sofiasworldblog@gmail.com ja annan sen Marjolle. Hänellä on niin paljon töitä nyt että saattaa jäädä huomaamatta muuten.

   Poista
 2. Hieno huppari ja ihana toi keskimmäinen kuva, siitä säihkyy niin pirteys! (:

  VastaaPoista
 3. mitä tossa hupparissa lukee? :)

  VastaaPoista