keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Uusia projekteja

Alkuvuosi on tuonut heti uusia projekteja mukanaan. Yksi projekteista on mun oma juttu, mistä olen vielä visusti hiljaa ja kerron vasta, kun siltä tuntuu. Toisesta voinkin jo kertoa, koska se tuli julki viime viikolla. Lähdemme Hennan kanssa kiertueella 90-luvun dance artistien kanssa. Kiertue alkaa ensi kuun alussa. Osa teistä on varmasti sen verran nuoria, että ette tiedä noita artisteja. Itse olin juuri aloittanut ala-asteen, kun nämä oli pinnalla. Silloin noita biisejä soitettiin c-kasetilta! :D Hassua, että nyt lähden samaisten artistien kanssa kiertueelle. On kyllä virkistävää ja hauskaa tehdä jotain perus tanssiryhmäkeikoista poikkeavaa! Myös keikkapaikat on eri kuin mitä Lamourettesilla normaalisti on joten mukavaa vaihtelua tämä kiertue.

Tässä nyt julkaistuja keikkapäiviä:

Pe 7.2 Tampere / Ilona / Culture Beat feat. Tania Evans (UK/GER) 

Pe 28.2 Kuopio / Ilona / Livin’ Joy (ITA/UK)

PE 7.3 Seinäjoki / Ilona / Culture Beat feat. Tania Evans (UK/GER)

La 8.3. Helsinki / The Circus

Pe 21.3. Kuopio / Ilona / Culture Beat feat. Tania Evans (UK/GER)

Pe 18.4. Seinäjoki  / Ilona / Livin’ Joy (ITA/UK)

Pe 23.5. Jyväskylä / London / Culture Beat feat. Tania Evans (UK/GER)

Pe 23.5. Tampere / Ilona / Livin’ Joy (ITA/UK)6 kommenttia:

 1. Mä näin sut tänään seinäjoella siel sarka messuilla!:)) olit yli kaunis♥

  VastaaPoista
 2. Sori tämä kysymys ei liity tähän postaukseen millään tavalla, mutta olisi kiva jos vastaisit tähän silti (en tiiä minne muualle olisin voinnut tämän laittaa, hehe :D)
  Niin, osaatko sanoa millä värillä hiuksesi on nyt värjätty ja onko sinulla on tällä hetkellä hiustenpidennykset? Jos on, niin mistä olet tilannu ja mikä sävy :) Kiitos jo tuhannesti! Olet aivan älyttömän kaunis ja hiuksesi ovat upeat<3 Tavoittelen itse tällä hetkellä jotain saman väristä, niin tästä olisi todella paljon apua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sorii, että kesti vastata!!! :) On pidennykset, ne on rapunzel of swedeniltä, blogissa on sivussa mainos. Mulla oli jonkin aikaa vaaleat hiukset ja myös vaaleat pidennykset ja värjäsin ne pidennykset itse :D :D tummiksi ja hiukset värjäsin kampaajalla. eli nää on oikeasti aika kirjavat/ raidalliset, kun alla oli se vaalea väri. Tavoite oli saada lämpöiset, kastanjanruskeat mutta tää väri on mullekkin aika mysteeri :D :D

   Poista
 3. Ootko tapaillut uusia miehiä sun eron jälkeen ja jos oot niin millaisia/minkäikäisiä/mitä työtä tekevät jne? ;) Kaikkea hyvää sulle, ansaitset parempaa kuin epäluotettavan kusipään :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka, olen tapaillut mutta en laita miehiä tällä hetkellä tärkeyslistan kärkipäähän, eli en varsinaisesti etsi ketään. Ammattiurheilijoita ja muusikoita olen nähnyt. Haluan nyt kuitenkin keskittyä täysillä työjuttuihin ja päästä niissä asioissa eteenpäin. Kiitos, tiedän että ansaitsen parempaa ;) ;)

   Poista