lauantai 8. helmikuuta 2014

About food

Multa pyydeltiin postausta syömisistä, joten ajattelin tässä kertoa vähän mitä normaalisti suuhuni laitan. Toki on poikkeuksia kuten keikoilla ei aina saa sellaista ruokaa kun haluaisi, vaan on  vähän pakko mennä sen mukaan mitää tarjotaan. Tämä on siis läpileikkaus siitä miten pyrin syömään, kun olen kotona.

Olen jakanut aamiaisen kahteen osaan. Ensin syön superfood-smoothien ( ohje löytyy TÄÄLTÄ ) ja puuroa. Ja parin tunnin päästä toisella aamiaisella syön maitorahkaa ja mehukeittoa.  Näin ei tule kauhea nälkä ennen lounasta.

Lounaaksi syön yleensä kanaa, parsakaalia tai ruusukaalia ja täysjyväpastaa. Täysjyväriisi käy myös. Eli tosi tylsää :)
Välipalaksi taas maitorahkaa mehukeiton, marjojen tai hedelmien kera.

Illalla syön jonkun salaatin esim feta tai tonnikalasalaatin ja vihersmoothien tai sitten kananmunanvalkuaisista tehty munakas ja vihersmoothie. Voin laittaa smoothien ohjeen tänne :)

Illalla syön taas maitorahakaa mehukeiton kera. 

Syön tosi paljon pähkinöitä, siemeniä ja hedelmiä. Lisään niitä maitorahkaan, puuroon ja salaattiin sen mukaan mitä kaapista löytyy. Ei siis mitään partymix-pähkinöitä vaan suolaamattomia/maustamattomia. Hedelmät on mun ehdoton pahe, ostan niitä kauheat määrät kaupasta. Saatan mennä johonkin kauppaan vaan sen takia, että sielä on joku papaija tarjouksessa :D Mitä eksoottisempi, sitä parempi. Mun lempparit tällä hetkellä on mango ja granaattiomena.  
2 kommenttia:

 1. Kovasti värikästä ruokaa.
  Olen usein pohtinut onko elämä värikästä, kun syö värikästä ruokaa. Olen muutaman kerran jopa testannut asiaa.
  En juurikaan ole huomannut eroa, joten ilmeisesti värikkäällä ruualla ja värikkäällä elämällä ei ole korrelaatiota - tai sitten mielikuva on äärimmäisen subjektiivinen.
  Mutta värikäs ruoka voi olla hauskaa makua, jos ruoka muuten on tylsän oloista =)
  Muutenkin ruuat voisivat olla ihan vain mielenpiristämiseksi värikkäämpiä.
  Pitääkin muistaa jatkossa tämä ajatus.
  =)
  Hymy.
  Kiitos ajatuksen palasesta, jonka sain.
  Värikäs ruoka voi joskus piristää kuvinakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, jos tuli ajatuksia postauksesta :) Ainakin värikäs ruokaa varmasti piristää yleisesti värikkyydellään ja näyttää kivalta :) Hauskaa sunnuntaita sulle :)

   Poista