maanantai 7. heinäkuuta 2014

Summer Up 2014

Viikonloppu meni festaritunnelmissa. Olen todella huono lähtemään festareille ns. vapaalla. Varmaan viimeiseen 5 vuoteen en ole festareilla käynyt kuin työn ja omien keikkojen puitteissa. Joten isot ihmismassat, jonottaminen ja pöly ei vedä puoleensa :D Monesti myös omien keikkojen ohella pääsee näkemään muiden esiintyjien keikkoja, joten hinku festareille ei ole iso.

Nyt oli korkea aika taas verestää vähän muistoja millaista siellä on olla vapaalla :D Paljon ihmisiä, pöly ja hidas liikkuminen jäi lähinnä ensimmäisenä mieleen :D Ja se, että tosi nuoria, lähes lapsia oli alueella itsekseen. Lämmin oli kyllä, mikä oli plussaa. Sahasin edes takisin Vipin ja "normi"alueen välillä, mulla oli molemmissa kavereita ja keikat näki paremmin normialueella. Vipistä taas sai ruokaa, pääsi istumaan ja siellä oli suht väljää verrattuna muualle.

Keikoista katsoin Sanni, Jontte Valosaari, Kasmir, Iso H, Sini Sabotage, MG, Tinie Tempah ja Cheek. Eniten tykkäsin Kasmirista ( ihan sika hyvä laulaa ) ja Tiniestä. Tinie oli noista varmaan ainut mitä oon kuunellut himassa, joten se oli mulle se, minkä halusin eniten nähdä. Olihan sielä paljon muitakin artisteja, mutta osa oli yhtäaikaan joten kaikkia ei kerennyt katsoa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti