maanantai 19. tammikuuta 2015

On my way to studio

Taisin tänne noin vuosi sitten kirjoittaa, että mulla oli ongelmia mun jalan kanssa. Olin siitä sen jälkeen hiljaa koska jalan tilanne oli mulle sekä lääkäreille epäselvä. Mulla meni siis polvi alkuvuodesta ja kävin siitä lääkärissä sekä yksityisillä asemilla että kunnallisella monen monta kertaa. Aina mua siirrettiin lääkäriltä toiselle ja joka kerta sain eri diagnoosin. Kipu oli jalassa todella kova, se ei kantanut kunnolla ja mulla oli välillä kyynersauvat. Koska mulle ei ollut sattunut mitään varsinaista onnettomuutta, kukaan ei oikein osannut sanoa mikä jalkaa vaivasi. Kaikki kokeet ja kuvat otettiin moneen kertaan mutta silti oikean diagnoosin saamiseen kesti lähes puoli vuotta. Mä oon aina liikkunut tosi paljon, joten se ettei pysty liikkumaan kunnolla ja epätietoisuus siitä mikä jalkaa vaivasi oli tosi raastavaa. Välillä mietin, että tuleeko se koskaan kuntoon. Siksi en siitä tännekkään kirjoittanut, koska mietin että kuka haluaa lukea jostain lääkärikäynneistä blogista.

Kesällä vihdoin selvisi, että mulla on paha rasitusvamma polvessa ja sitä on nyt hoidettu kuntoon.  Monilta samasta vaivasta kärsivillä on polvi leikattu mutta mun kohdalla on koitettu selvitä muilla hoidoilla ilman leikkausta. Jalka on nyt parempi ja joulukuussa pääsin salille tekemään joitain jalkatreenejä mikä on ollut tosi helpottava juttu mulle.

Mun on ollut vaikea olla kokopäivätyössä jalan takia, sen vuoksi olen tehnyt lähinnä keikkoja viime vuoden. Sillon mulla on välipäiviä jolloin saan lepuuttaa jalkaa. Oon ollut tosi onnekas, että oon saanut tehdä laulukeikkaa koska niissä jalka ei ole rasittunut niin paljon.  Nyt keväällä teen taas tanssikeikkaa, kiva fiilis päästä tanssimaan taas.

Jouduin aika paljon lepäämään kotona jalan takia ja meinasin välillä tulla hulluksi kivun kanssa. Olen aina tottunut tekemään ja menemään paljon. Mietin miten voin käyttää ajan hyödyksi ja aloin kirjoittaa biisejä. Eka se oli lähinnä terapiaa ja puuhastelua itselle mutta sitten se alkoi mennä vakavammaksi ja kirjotin ja treenasin 10 h päivässä. Mulla ei ole mitään kirjoitustiimiä, niinkuin monella on, eli oon täysin yksin kirjottanut sen mitä laulan.  Tuontantoja mä en tee itse,  ne tulee muualta.  Nyt oon hengannut jonkin verran studiossa ja demotellut biisejä.  Eli varmasti uutta musaa tulen julkaisemaan tän vuoden aikana  :)5 kommenttia:

 1. En malta oottaa kun kuulen uutta musiikkia sulta :) olis kiva sitku olis aikaa et jos oot ostellu jotaki vaatteit nii ostopostaust. Sun tyyli on nii makee

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos <3 Joo, voin laittaa tänne vaateostoista :)

   Poista
 2. Oijoi! Ollapa studio. Tekisin niin musiikkia että.. (en keksi tarpeeksi vahvaa verbiä+adjektiivia). Säkin oot näköjään saanu kivasti musaa aikaan, kuulostelin tuolla tuubissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Joo musan tekeminen on kyllä super kivaa :))

   Poista
  2. Niin on, nyt on vain ollut sellanen pieni 20 vuoden tauko tässä.. voit käydä kuitenkin kuuntelemassa youtubesta joitakin vanhoja biisejäni, joita olen tehnyt teini-/aikuisiän kynnyksellä :)

   https://www.youtube.com/channel/UCeD0Vf4iwwnlvcHLw2S6_CA/videos

   Ja PS. palaute olis kiva kuulla, oli se sitten mitä tahansa!

   Poista