torstai 20. elokuuta 2015

10 random asiaa musta

1. Saan kuulla useasti, että nukun tosi hiljaa ja paikallaan. Jotkut mun frendit on jopa joutunut kokeilemaan keskellä yötä, että hengitänkö kun musta ei kuulu inahdustakaan. 

2. Oon huono juomaan mitään juomaa loppuun ja viemään mukia tai lasia tiskiin. Yleensä ripottelen niitä pitkin pöytiä. Kun olin teini mun huoneesta löytyi aina kaikki mukit ja pohjalla oli tilkka kahvia tai teetä. 

3. Mä rakastan räppää ja laulaa reggeata. Mun naapurit on varmaan huomannu sen myös :D 

4. Mä ajattelen tosi paljon englanniksi ja puhun sitä itsekseni kotona. Varmaan johtuu osittain siitä, että oon asunu nuorempana Jenkeissä ja käytän nyt duunissa aika paljon englantia. Tykkään myös treenaa eri aksentteja kuten britti ja Jamaikan aksentteja. 

5. Oon tosi huono lähtemään ulos dokaamaan/ bilettämään. Hengaan enemmin vapaailtana kotona, enkä tykkää juoda alkoholia hirveästi. 

6. Ostan karkkien sijaan hedelmiä ja marjoja tosi paljon kaupasta. Mitä erikoisempi ja eksoottisempi hedelmä sitä parempi, tykkään kokeilla kaikkea uutta. 

7. Ostan samaa vaatetta ja kenkiä monta kappaletta eri väreissä. Mulla on samoja Nikejä ja Uggeja kauhea rivi eri värisinä eteisessä. 

8. Katson tosi vähän telkkaria ja vielä vähemmän suomalaisia kanavia. Jotenkin sieltä ei vaan tulee mitään kiinnostavaa ja ohjelmat toistaa toisiaan. 

9. Mulle ei ole tehty mitään kauneusleikkauksia esim tissejä, nenää tai laitettu mitään täyteaineita huuliin/naamaan. Hiustenpidennys on ja välillä kuituripset, ei muuta. 

10. En hirveästi tykkää yleisistä saunoista yms. suihkutiloista. Enkä mielellään käy edes tuttujen kanssa saunassa. Ei mulla ole siihen varsinaisesti mitään tiettyä syytä, muuta kun en vaan tykkää :D 


1 kommentti:

  1. Toi on aivan mahtava juttu ettet oo teetättänyt mitään kauneusleikkauksia!! Oot muutenkin niin kaunis ettet semmosia tarvii :)

    VastaaPoista