tiistai 28. helmikuuta 2012

Kauneudenhoitoa

Tänään olen ehtinyt tehdä jo vaikka mitä, siivonnut, hoitanut koulu ja työasioita liudan, tehnyt ruokaa ja hoitanut kauneutta :)

Tein kasvo naamion ihanalla warm mask-naamiolla. Se on vaaleanpunaista ja lämmittää ihoa ihanasti kun laittaa naamalle. Ei kihelmöi  tai kirvele ollenkaan vaan lämmittää. Ja naamio ei kuiva iholle niin kuin monet muut eli se on helppo pestä myös pois. Suosittelen :)





Sen lisäksi hoidin kynnet ja lakkasin ne O.P.I.n  Princesses Rule! sävyisellä vaalealla helmiäislakalla. O.P.I.n lakat on musta parhaita, koska niitä saa sävyssä kuin sävyssä ja ne pysyy pitkään siisteinä kynsissä.  





maanantai 27. helmikuuta 2012

Ripsien pidennys

Mulla on ollut ripsien kuitupidennykset reilun vuoden.  Olen ollut niihin aivan rakastunut ja tosi tyytyväinen. Ne on tosi helpot eikä tarvitse käyttää mascaraa ollenkaan kun on pidennykset. Mulla on ollut 14-15 mm pitkät kuidut eli aika pitkät ja tosi tuuheat myös. Mun ripset on huoltanut mun kaveri, joka on koulutukseltaan kosmetologi. Harmi vaan, että mun kaveri juuri muutti Kuopioon, joka on tosi kaukana eli mulla ei ole enää ripsien huoltajaa. Eli täytyy mennä mascara ostoksille, koska tosiaan en ole käyttänyt sitä vuoteen. Mulla on enää vaan pari kuitua ripsissä tällä hetkellä, kun tosiaan niitä ei ole huollettu. Moni väittää, että omat ripset häviää kun pitää kauan ripsien pidennytksiä, mulla ei ole kyllä hävinnyt, tallella on kaikki. Tosin tuntuvat todella lyhyiltä, kun on tottunut niihin super pitkiin räpsyttimiin. 



perjantai 24. helmikuuta 2012

Zaran herkulliset kengät

Eilen kävin Zarassa sovittelemassa liudan kevään vaatteita, ja mukaan tarttui yksi söpö paita. Koitan laittaa huomenna tänne kuvia siitä :)

Vaatteita kivempia Zarassa olivat kyllä kengät. Aivan ihania korkkareita ja ballerinoja. Melkein niin ihania, että voisi ostaa kotiin vaan koristeeksi :D Tässä mun suosikit.









keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Sushia ja maailman söpöimmät lapsiräppärit

 Sushia ja maailman söpöimmät lapsiräppärit

Tänään  oli niin sushipäivä. Kävin hakemassa Ullanlinnan Sushi'n'rollista lounaaksi läjän sushia, oli ihan super hyvää, nam :)




Tässä uusi video näiltä ihanilta lapsiräppäreiltä. Videoista tulee kyllä aina hymy huulille kun niitä katsoo :)



naiselliset urheilu asusteet

Nyt kun tuli kirjoitettua tänne eilen treenaamisesta, niin ajattelin tänään laittaa muutaman urheiluasusteen teille. Löysin nämä sattumalta, ja ovat niin söpöjä ja keväisiä :) Kengät ovat varsinkin ihania, koska ovat pastellisävyisiä ja todella naisellisia.

Laukut

David collection


 Nike

Kengät

Nike air royalty high

 Nike Dunk high women's shoe



tiistai 21. helmikuuta 2012

Rihannalta ja Chris Brownilta yhteinen remix biisi!!!

Chris Brown ja Rihanna on tehnyt yhteisen remixin Chris Brownin biisistä Turn Up The Music. Mielenkiintoinen veto, sillä kaksikkohan seurusteli aikoinaan. Biisi on musta ainakin tosi hyvä. Halusin poustaa biisin teille, eli alta voi kuunnella. :)



Treenaamista

Kerron teille nyt omasta treenaamistani. Olen saanut pyyntöjä, jossa kertoisin miten pysyn hyvässä kunnossa, eli tässä omia "vinkkejä".

Käyn salilla treenaamassa n. 3 kertaa viikossa, sen lisäksi teen viikonloppuisin tanssikeikkoja, jotka käy urheilusta.  Salilla pyrin treenaamaan kokonaisvaltaisesti kroppaa, sekä laitteilla  että irtopainoilla ja smithillä. Esim. käsiä treenaan irtopainolla ja laitteilla, vatsoja erilaisilla laitteilla, selkää laitteilla ja levytangolla, kylkiä irtopainoilla ja jalkoja laitteilla, jalkaprässillä ja smithillä. Smithissä saa hyvän treenin jaloille kun tekee kyykkyjä steppilaudan kanssa, eli etummainen jalka steppilaudan päällä. Ja tarpeeksi painoja tankoon, että treeni myös tuntuu jossain ;)
Treenaan todella paljon intervallityylisesti, eli teen kolme sarjaa ja lisään jokaisessa sarjassa painojen määrää ja vähennän parilla toistojen määrää. Viimeiset toistot pitää tuntua kunnolla.




Ruoan suhteen varmasti osa on  huomannut täältä, että herkuttelen myös välillä omatekoisilla jälkkäreillä :) Mutta "salaisuuteni" ruoan suhteen on siinä, että pyrin arkena tekemään itse ruoat ja tiedän aina, mitä ruuassa on. Hyvin tehty kotiruoka on kuitenkin paljon terveellisempää ja puhtaampaa kuin einekset, valmisruoat tai ravintola-ruoka.

En myöskään syö paljoa välipaloja, vaan kunnon ruoka-annoksia, ja vältän turhaa karkin syöntiä ja alkoholin juontia. Ne ovat ns. turhia kaloreita.


maanantai 20. helmikuuta 2012

Pitkät juhlamekot

Pistäydyin tänään Mangossa katsomassa kevään vaatteita ja asusteita. Aivan ihania pastellinsävyisiä löytyikin! Sortseja, housuja, hameita, paitoja ja super ihania valkoisia ja beigejä laukkuja :) Ja halpoja olivat myös. Ajattelin teille esitellä Mangon pitkät juhlamekot. Ei maxi-mekot vaan juhlavammat enemmänkin gowns. Mekot ovat ihania juhliin, vaikka kesähäihin. Harmi, että monet oli s-koossa mutta ei xs-koossa. Itselle toi s-koko on niin iso, että tippuu päältä.






sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Hyvää laskiaista :)

Olen junassa ja koitan ekaa kertaa päivittää blogia iphonen appin kautta, toivottavasti onnistuu :)
Tänään on laskiaissunnuntai ja ulkona on kyllä sen mukainen ilmakin, lunta tulee taivaan täydeltä. Eli jos haluaa mäkea laskemaan, niin lumikinoksia pitäisi löytyä :)
Muistakaa kaikki syödä laskiaispullia, kermalla ja hillolla höystettynä. Tänään on sunnuntai eli lupa herkutella ;)

lauantai 18. helmikuuta 2012

Ihania laukkuja

Eksyin handbagsuperstore.fi sivuille, kun halusin nähdä kevään laukku uutuuksia. Tässä mun lempparit.

Guess
 George Gina & Lucy
 Friis & Company

 Tiger of Sweden

perjantai 17. helmikuuta 2012

katkarapuvuohenjuusto risotto

Ruoka meni tänään vähän sen mukaan mitä kaapista löytyi. Mutta yllättävän hyvää tuli, tein katkarapuvuohenjuusto risottoa.

Ainekset:

oliiviöljy
voi
sipuli
valkosipuli
risotto riisi
kasvisliemikuutio
persilja
katkarapuja
vuohenjuusto

Laitoin kattilaan lorauksen öljyä ja nopan voita ja kuullotin sipulit siinä. Sitten lisäsin riisin, jota kuullotin myös ensin ja sen jälkeen vasta lisäsin veden. Veteen laitoin liemikuution, persiljan ja annoin riisin hiljalleen kypsyä. Vettä kannattaa lisätä tarvittaessa. Kun riisi oli lähes kypsää lisäsin katkaravut ja sekoitin joukkoon. Ne kannattaa lisätä aivan loppuvaiheessa ettei niistä tule sitkeitä. Lopuksi vielä  sekoitetaan vuohenjuustoa reilu ruokalusikka risottoon. Päälle persiljaa ja parmigianoa. Risottoon voi myös lisätä lorauksen valkoviiniä keittovaiheessa, jos haluaa. Suolaa voi lisätä laittaa maun mukaan, itse en pahemmin laittanut, koska ravuista ja juustoista tuli suolasuutta sopivasti.
Risoton tulisi olla samettista ja puuromaista mutta riisin sisältä hieman al dente.



Favorite celeb styles

Omat tyylimietymykset ovat viimeaikoina menneet klassisempaan suuntaan. En tiedä johtuuko siitä, että pidän laadukkaista vaatteita vai siitä, että olen kasvamassa oikeasti aikuiseksi. Jotenkin hiukan klassisempi tyyli miellyttää silmää enemmän, kuin  sellainen teini bling-bling. Sitä on nähty jo tarpeeksi :D
Ja mielestäni voi silti olla todella naisellinen, kaunis ja seksikäs, vaikka ei olisikaan vesirajahame ja tissipaita päällä.