torstai 31. toukokuuta 2012

Suomipop-haastattelut

Eilen tuli nettiin mun ja Hennan haastattelut Suomipopin aamussa Jannen ja Eskon haastattelemana. Haastis on jaettu kolmeen eri osaan, siksi kolme linkkiä. Käykää kuuntelemassa ketä kiinnostaa :)



http://www.radiosuomipop.fi/podcast/embed.php?trackPlay=4

http://www.radiosuomipop.fi/podcast/embed.php?trackPlay=3

http://www.radiosuomipop.fi/podcast/embed.php?trackPlay=2

keskiviikko 30. toukokuuta 2012

City-lehden haastattelu

City-lehti oli valinnut minut Lahdessa kuukauden kasvoksi. Annoin heille sen tiimoilta haastattelun, vaikka olen yleisesti ollut aika nihkeä noiden Supermarjo-haastatteluiden kanssa. Olin vielä haastattelu-päivänä tosi kipeä, ja myöhemmin ajattelin, että en varmaan sanonut yhtään "järkevää" sanaa koko haastattelun aikana.



Tänään näin sitten City-lehden, oli ilmeisesti ihan näinä päivinä ilmestynyt, ja oli pakko selata läpi, lukea haastis ja katsoa minkä kuvan ne oli sinne laittanut. Ihan ok haastis oli  :)

maanantai 28. toukokuuta 2012

Tankotanssia

Onko joku kokeillut tankotanssia? Mulle on sitä monesti suositeltu, että voisi olla sellainen liikuntamuoto, mistä voisin pitää. En haluaisi sitä kyllä esittää missään, ei tunnu siinä mielessä omalta, mutta kuntoilumuotona voisi olla ihan kiva. Ja mitä olen ymmärtänyt, niin tankotanssi on tosi hyvää treeniä koko kropalle.

Yksi meidän ryhmän tyttö aloitti tankotanssin n. vuosi sitten ja viime viikolla hänellä oli esitys. Tässä video, mun mielestä on aika hyvä tossa lajissa jo!!



Oon ollut kuumeessa la asti, eli sori, en ole postannut niin paljon. Kuume nousi ennen lauantain keikkaa, tein silti keikan särkylääkkeen avulla. En oikeen tiedä mikä mulla on, ei ole flunssan tai muun taudin oireita, väsyttää vaan ja kuume on n. 38 asteessa, olo on kuin olisi saunassa.  Voiko johtua esim. stressistä, kiireestä ja väsymyksestä?

lauantai 26. toukokuuta 2012

Lamourettes-keikalla vol. 2

Eilisilta meni taas keikkailessa. Ilta alkoi Casa Largosta, jossa meillä oli ruokailu varattu. Meillä kuuluu keikkoihin iltaruoka tilaajan puolelta. Ruoka voi olla mitä vaan, yleensä pitsaa tai kebabia tai bubin valmisruokia kuten makkarakori. Eilen oli luksusta, että päästiin ihan ravintolaan syömään ja saatiin tilata mitä haluttiin:)
Meillä on keikat alkoholittomia, eli ruoan kanssa ei kuulu hanatuote eikä keikan jälkeen juoda mitään. Useimmilla esiintyjillä, tanssiryhmillä ja bändeillähän on raideri, eli sopimuksen liite, johon on listattu vaatimuksena ruokailun lisäksi esim voileipiä takahuoneeseen ( keikka paikoilla kun yleensä menee sinne kolmeen tai neljään yöllä, niin siinä tulee jo nälkä, jos iltaruoan on syönyt klo 7), limsaa, siideriä, olutta ja väkevämpiä juomia. Meillä ei tällaista ole, eli juodaan vettä.
Nyt joku varmasti on katsonut viime Supermarjo-jakson ja miettii, että miksi juodaan työajalla. Kukaan ei ole puhunut työajalla juomisesta,vaan siitä, että välillä olisi kiva,  jos vaikka kerran kuussa saisi ottaa yhden siiderin keikan jälkeen ( eli työajan jälkeen) hotellilla tai baarin takahuoneessa. Siinä ohjelmassa kun puhutaan keikasta, tarkoitetaan yleensä koko sitä aikaan kun me ollaan tien päällä eli perjantai iltapäivästä sunnuntai iltapäivään. Emme siis juo keikkaviikonloppuina. Tämä sama pätee juhannus-, uusivuosi-, joulu- ja vappukeikoilla. Eli silloinkin ollaan vesi selviä myös keikan jälkeen ja mennään suoraan nukkumaan. Jos joku kuvittelee, että meillä on keikoilla kovat bileet joka vkl, niin ei pidä paikkansa :)
Eilen söin maksaa, perunamunakasta ja creme catalana. Ihan hyvää oli, tosin annoskateus iski, kun näin toisten tyttöjen salaatit ja jälkiruoan!!





 Keikka oli Yökerho DOM:ssa. Paikka näytti ihan jonkun goottileffan clubilta :) Kiva keikka oli kyllä ja hyvä lava.



           Ihan näin "alasti"  en menyt lavalle, vaan päälle tuli vielä kietaisuhame :)


perjantai 25. toukokuuta 2012

Kahden Mangon mekon välillä

Tänään ei pitänyt mennä töiden jälkeen shoppailemaan, mutta kiertelin vähän Stockalla ja löysin kaksi tosi nättiä Mangon kesämekkoa. Molemmat maksoi 29,95e/ kpl eli ei kovin kalliita :) Molemmat ovat tosi kauniita farkkumekkoja, toisessa on kaunis leikkaus ja toisessa kivat taskut. No, en osannut päättää kumman ostan,eli mietin viikonlopun yli ja käyn maanataina ostoksilla. Saatte auttaa päätöksen teossa, kumpi mekko on parempi :)







torstai 24. toukokuuta 2012

Valkoiset ballerinat

Tämä koko viikko on ollut aika työntäyteinen, ja tänään kävinkin vähän shoppailemassa ennen salille menoa. Olen etsinyt ballerinoja, joitain siistejä mutta ei liian kalliita eikä turhan koristeellisia. Zarassa on ollut kivoja, mutta yleensä koot menee tosi nopeasti. Tänään kävin Mangossa ja löysin nätit, kovan valkoiset ballerinat. Ja olivat vielä tarjouksessa -30 %. Hinnaksi jäi n. 19 e. Siellä oli myös turkooseja ja pinkkejä. Tosi söpöt kengät, toivottavasti säilyy valkoisina pitkään eikä hankaa liikaa käytössä :)






maanantai 21. toukokuuta 2012

Rannalla


Tänään oli aivan ihanan lämmin ainakin Helsingissä, Iphonen "lämpömittari" näytti iltapäivällä 23 c ja oli ihan t-paita keli! Oli pakko mennä rannalle hetkeksi töiden jälkeen katsomaan merta, aurinkoa, veneitä ja syömään jäätelöä :) Ja oli sinne moni muukin eksynyt nauttimaan säästä :)













sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Lamourettes-keikalla

Eilen olin taas tanssikeikalla. Tällä kertaa keikka oli Espoon Isossa Omenassa olevassa Bella Ciao -clubilla. Oli kivaa, kun keikka oli niin lähellä, ei tarvinnut lähteä aikaisin ajamaan ja yöllä pääsi kotiin nukkumaan. Eilen meitä oli kolme tyttöä keikalla. Kolmen tytön keikat ovat yleensä meille esiintyjille haastavia, koska joutuu tekemään paljon enemmän töitä kuin neljän tai viiden tytön keikoilla. Showhan on sama kun viiden tytön keikalla, se vaan pitää saada toimimaan ja näyttämään yhtä hyvältä kolmella kuin mitä se olisi viidellä. Eilen esimerkiksi itse tein yhdeksästä biisistä kahdeksan, eli juoksin koko shown biisistä toiseen,vaihtelin todella kiireessä vaatteita enkä kerennyt juomaan vettä yhtään. Keikkan jälkeen olinkin sitten täysin kuollut, hikinen ja oksetti, kun oli nestehukka ja vetänyt itsensä ihan piippuun.
Ravintolasta päästiin lähtemään klo 02.50.... eli tämä sunnuntai on mennyt nukkuessa :)


 Bella Ciaon henkilökunta oli tosi kivoja ja auttavia koko illan, oli kiva olla keikalla tässä raflassa :)


 Ruokana meillä oli Cesar-salaattia ja kanaa. Olin tosi hyvää, tosin olisin halunnut pastaa, kun ravintolasta sai italialaista ruokaa.

Jostain kumman syystä meitä seurasi illan tv-kamerat. En voi kertoa mitä ne oikeen kuvas.... :)

 Backstage aka ravintolan keittiö :) keikkaelämän glamouria ;)



lauantai 19. toukokuuta 2012

Askartelupäivä

Eilen touhusin kotona kaikenlaista, siivosin, pesin pyykkejä, kokkasin, kävin kaupoissa katsomassa oliko mitään uutta. Sitten yritin tehdä taulua... Mulla on ollut keittiössä taidejuliste Andy Warholin Marilyn. Tykkään taiteilijasta kyllä ja oon käynyt katsomassa hänen näyttelyitä Lontoossa ja Chicagossa, mutta tuo juliste ei sovellu mitenkään keittiöön tai muun kämpän sisustukseen. No eilen ajattelin sitten yrittää tehdä itse taulun samoihin kehyksiin. Ostin erilaisia sisustustarroja ja mattahopean väristä paperia ( joo, lahjapaperia, en halunnut tuhlaa paljoa rahaa jos homma menisi pipariksi).

Leikkailin sitten paperia ja tarroja ja asettelin ne kivasti. Kaikki meni hyvin kunnes aloin kehystää taulua.. Et tiedä mitä tein mutta yks kaks kuulu poks ja kehyksen lasi oli täysin rikki. En ottannut siitä kuvaa, koska olin supervihainen itselleni. Olin melkeen valmis ja sitten rikoin lasin.

No itsepäisenä sitten laitoin taulun kuitenkin seinälle. Tykkään siitä mitta tarvis kyllä lasin päälle.. Kai kehyksiin saa teetettyä lasin kehystämössä...?!


        




perjantai 18. toukokuuta 2012

Arkimeikki

Multa on pyydelty jo jonkin aikaa sitten postausta arkimeikistäni. Tässä se nyt tulee :)

Käytän yleensä arkena seuraavia meikkituotteita : Estee Lauder -silmänympärysvoide, Lancomen Hydra zen Teinte Neurocalm -sävyttävä päivävoide, Make up store Loose Powder sävy cafe au lait, varjostuksiin  Make up storen Bronzing Powder sävy Tan, silmiin Guerlain luomiväri sävy 141 L'instant charnel, rajaukset IsaDora glossy eyeliner sävy 40 chrome black, ripsiin Estee Lauder Double wear mascara sävy 01 black ja huuliin Channel rouge allure huulipuna, sävy 80.


 Tässä siis lähtötilanne , eli ilman mitään meikkiä.  Laitan yleensä meikin alle silmänympärysvoiteen.

  En käytä arkena meikkivoidetta, vaan sävyttävää päivävoidetta. Se kosteuttaa hyvin ja ihosta tulee tasaisen ja luonnollisen näköinen.

Tässä on päivävoide jo naamassa.
  Voiteen sidon Make up storen Loose Powderilla .

 Silmämeikkiin käytän näitä tuotteita : Guerlain luomiväri sävy 141 L'instant charnel, rajaus IsaDora glossy eyeliner sävy 40 chrome black, ripsiväri  Estee Lauder Double wear mascara sävy 01 black.

Tässä olen laittanut luomivärin. Laitan vaalean värin koko luomelle.
Luomivärin päälle laitan rajaukset vedenkestävällä eyelinerillä.

Tässä kuva, jossa toisessa silmässä on ripsiväri silmässä ja toisessa ei ole.
 Varjostukset teen Make up storen Bronzer powderilla sävy Tan. Ja huuliine menee Channelin huulipuna sävy 80 .
 Tässä lopputulos :)