lauantai 19. huhtikuuta 2014

Outfit of the Day 180414







Paita: Guess //  Legginsit: Zara // Beanie: H&M // Kengät: Zara // Kaulakoru: GT // Sormukset: H&M


tiistai 15. huhtikuuta 2014

Chanel & Dior

Tässä viimeisimpiä meikkiostoksia. Oon ostanut nämä kaikki itseasiassa alesta keikkareissuilta. Jos keikkareissuilla on aikaa, niin tulee käytyä välillä shoppailemassa ja välillä löytyy hyviäkin tarjouksia. Nämä kaikki oli - 50 % eli aika huokeita löytöjä :) Tykkään panostaa merkkimeikkeihin koska uskon, että laadukkaiden tuotteiden käyttö näkyy ihossa myöhemmin eikä tule niin paljon ryppyjä. Ennemmin satsaan meikkeihin ja ihonhoitotuotteisiin kuin merkkivaatteisiin. 




Tätä Chanelin irtopuuteria olin himoinnut jo jonkin aikaa. Siinä on pientä metallinhohtoa mukana, minkä vuoksi se ei ihan jokapäiväiseen käyttön sovellu. Mutta keikoille ja illanviettoon tosi hyvin sopiva puuteri. Sitä voi laittaa myös muualle kehoon vaikka dekolteelle antamaan kimallusta.


Tämä on Chanelin päivettävä kasvovoide, jonka ostin itseasiassa kesää ajatellen. Todella, todella kosteuttava ja ihanan tuntuinen voide. Jos ei halua laittaa raskasta meikkipohjaa niin tämä on tosi hyvä vaihtoehto.


Himoitisin tällaista tosi tummaa punaa usean kuukauden ennekuin löysin tämän. Diorin punissa on se hyvä puoli, että mulla ainakin ne pysyy siistinä ilman rajausta eikä lähde "kävelemään" ympäri naamaa. Vielä kun laittaa tämän päälle jonkun hyvän kiillon niin saa tosi näyttävät huulet :)

maanantai 14. huhtikuuta 2014

Golden candy

Tässä vähän koruja, joita ostin viime viikolla. Tämä pääkoriste on ihan mun lemppari. Se on Gina Tricosta, siellä oli erilaisia  noita eikä hintakaan ollut kovin kallis. Kesällä toi on tosi kiva käyttää, mulla olikin jo yksi pääkoriste viime kesänä käytössä. Kiva että näitä tulee lisää kauppoihin :)



Nää kaikki sormukset ja korvikset on H&M:stä. Eli halppiskamaa :D Joskus nuorempana en ostanut ikinä mitään ns. rihkamakoruja. Nyt mua ei haittaa yhtään, koska noi kuitenkin häviää niin turha maksaa maltaita. Ja mulla vaihtuu maku niin nopeasti, niin turha satsaa hirveitä rahoja tällasiin. Noi suojeleva silmä-korvikset kyllä haluisin esim hopeisina/ kullattuina, niitä olen aina himoinnut.




New Banner

Uusi banneri vihdoin! Mua ärsytti toi prinsessamekko-kuva niin paljon, että en edes halunnut tulla tänne blogiin. Siis hyvä kuva mutta en käyttäisi tollaista mekkoa oikeasti missään joten musta tuntui tyhmältä, että se oli tossa framilla. Tää nykyinen on kivempi  vaikka ei ehkä mikä huippukuva, räpsäsin sen vaan itse. Jännä, että kuva voi ärsyttää noin paljon :D Tosin oon kyllä aika visuaalinen tyyppi ja jos joku tyyli ei miellytä silmää niin sit ei vaan voi mitään.


torstai 10. huhtikuuta 2014

Something for spring



1. Body löytyy TÄÄLTÄ * 2. Toppi löytyy TÄÄLTÄ  * 3. Mekko löytyy TÄÄLTÄ * 4. Kengät löytyy TÄÄLTÄ * 5. Paita löytyy TÄÄLTÄ * 6. Paita löytyy TÄÄLTÄ *

sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Blueberry pancakes forever

Viikonloppuna oli 3 keikkaa, pe yksi la kaksi. Heräsin perjantaina jo 7 aikaan koska mulla oli lääkäri ja jalka piti käydä kuvauttamassa. Tää jalka on edelleen tosi kipee ja taas sain läjän lääkkeitä mitä pitäis syödä.

Meillä oli keikka pohjanmaalla ja sieltä ajettiin vielä yöllä Tampereelle hotelliin. Klo oli 5.30 kun päästiin nukkumaan ja aamulla heräsin klo 11 ja siitä lähdin Hennan kanssa päiväkeikalle. Moni luulee, että keikkailu on bilettämistä ja ns helppoa työtä. Suurin osa ajasta on autossa istumista, pitkiä matkoja, parin tunnin yöunia ja väsymystä.

Lauantain päiväkeikalla mun väsymystaso vastasi varmaan parin promillen humalatilaa. Naureskelin itsekseni bäkkärillä ja lauloin "lomalla viimeinkin, voin ottaa iisimmin, seuraavat kaksi viikkoa matkin Naantalin aurinkoo" ( en osaa muita sanoja siitä biisistä niin lauloin vaan noita).  Shown ajan on yleensä sen verran adrenaliiniä päällä, että keikan skarppaa hyvin. Tosin tunti keikasta niin väsymys on vieläkin hirveämpi.

Siitä sitten ajettiin takas Tampereelle ja lähdin lamu-tyttöjen kanssa yökeikalle. Siellä olin jo niin väsynyt, että tytöt nauroi kun kävelin ihan vinoon ja päästä heitti. Olen väsyneenä samanlainen kun pienet lapset, eli nauran hysteerisesti ja temppuilen ja pelleilen. Ja jutut on tosi tyhmiä ja sekavia. Noh ainakin tytöillä oli hauskaa, kun olin ihan ding dong :D

Ajettiin keikalta kotiin yöllä. Yksi tyttö tuli mun luo yksi vielä, päästiin kotiin klo 6.30. ja seiskalta nukkumaan. Tänään heräiltiin joskus iltapäivällä ja tein meille mustikkapannukakkuja aamupalaksi. Ihan hyviä tuli vaikka en pannukakkuja yleensä teekkään. Pari vähän paloi mutta muuten hyvä suoritus.




tiistai 1. huhtikuuta 2014

Ruokajuttuja

Tässä on 3 ruokavinkkiä, mitä itse käytän paljon ihan jokapäiväisessä ruokavaliossa. Vähän ehkä hifistelyä varsinkin toi suola, mutta parempi syödä näitä kun valmisruokaa :D


Mustikat

Mustikoissa on niin paljon kaikkia hyviä aineita, että jos luettelisin kaikki niistä saisi yhden postauksen aikaiseksi :) Söin mustikoita lapsena tosi paljon ja jossain vaiheessa en oikein osannut arvostaa niiden terveysvaikutteita, koska niitä oli kotona ämpärikaupalla. Nyt vasta vanhempana olen tajunnut niiden terveellisyyden ja pyrin syömään niitä usein.


Himalajan suola

Tämä on ihan must-juttu mun keittiössä, en suostu tekemään mitään ruokaa, jos tätä ei ole kotona. Sen loppumiseen pitää myös varautua tarpeeksi ajoissa, koska suolaa ei saa joka kaupasta. Punnitse ja Säästä- kaupasta tätä saa irtosuolana, mikä on hyvä juttu. Himalajan suola on jalostamatonta kristallisuolaa ja se on erittäin mineraalirikasta. Mineraalien määrästä kertoo myös suolan väri, koska mineraalit värjää sen vaaleanpunaiseksi. Suolan maku on myös paljon maukkampi kuin tavallisen teollisen suolan. 


Paahdetut pellavansiemenet

Syön näitä usein puuron tai rahkan kanssa. Paahdetuissa pellavansiemenissä on kuitua, omega 3:sta, antioksidantteja sekä proteiinia. Makukaan ei ole paha, hieman päihkinäinen eli sopii hyvin välipalan joukkoon. Olen laittanut noita myös proteiinipirtelön sekaan välillä.