perjantai 31. toukokuuta 2013

Arm candy

Olen ostellut viime viikkoina kaikkia käsikoruja, joten ajattelin kerätä ne kaikki yhteen samaan postaukseen.

Niittikoru: Glitter

Ruusu-käsikoru: Lindex

Ranneketjut: Accessorize

L-O-V-E sormukset: Gina Tricot

Käsikorut: H&M






Joik Home Spa tuotteet

Ihastuin näihin Joikin home spa jo viime kesänä. Ostin niitä Virosta ja välillä olen ostanut myös Stockmannilta. Ne on luonnonkosmetiikkaa, eli niissä on paljon hyviä luonnon raaka-aineita  ja ne ovat barabeeni- sekä kemikaalivapaita.  Tuotteet on valmistettu käsin eikä niitä ole testattu eläimillä.

Tuotteet tuoksuu tosi hyville, itse tykkään eniten kylpysuolasta, vartalovoiteesta, kauniista saippuoista sekä kynttilöistä. Kynttilät tuoksuu tosi hyville ja palaa 30-40 h. Nytkin mulla palaa kotona pöydällä Joikin kynttilä.

Tuotteita saa tilata myös netistä esimerkiksi TÄÄLTÄ  * 


Suomen Huippumissi 2013 finaali

Olin keskiviikkona katsomassa Suomen Huippumissi 2013 finaalia, jossa valittiin Miss Globe Finland, Miss Globe Åland sekä Miss Supernational Finland. Finaali oli kutsuvierastilaisuus LeBonkin kattoterassilla. Terassi oli tosi hyvä paikka tilaisuudelle, kun oli niin hyvä ja lämmin ilma. Paljon tuttuja oli myös paikalla, joten oikeen kiva ilta oli :) 

Tilaisuus alkoi alkudrinkillä, jonka jälkeen alkoi finaalishow. Show oli muuten hyvä mutta harmitti, kun   eri kierrosten väillä oli pitkät tauot. Eli show katkesi pari kertaa ja yleisö joutui odottamaan, että jotain tapahtuu. Kilpailijat oli suht tasavertaisia, eikä  mielestäni kukaan loistanut ylitse muiden.  Pitkiä ja nättejä tyttöjä kaikki :)


Alkudrinkki

Bikinikierros



Tuomaristo 

Voittajat: Miss Globe Åland 2013: Charlotta Roine,  Suomen Miss Globe: Rita Jokinen ( keskellä), Miss Supernational Finland 2013: Asal Bargh

Outfit of the Night




Mekko: Zara // Paita: Lindex // Statement-koru: Vila // Laukku: Stockmann 

torstai 30. toukokuuta 2013

Pink Truth About Love Tour

Sain tiistaina tietää, että saan lipun Pinkin keikalle. Pinkillä oli siis samaisena iltana keikka Helsingissä ja menin sitten illalla Hartwall Areenalle katsomaan keikkaa. Menin  keikalle yksin, kun varotusaika oli hieman lyhyt hommata ketään avecia :D Tosin yksi Lamourettesin tytöistä oli myös katsomassa kaverinsa kanssa keikkaa, niin hengailin sitten heidän kanssa ennen keikan alkua. Oli kiva nähdä Emmiä, me nähdään tosi harvoin kun hän asuu Kuopiossa. 





Keikka oli tosi hyvä! Itse tykkäsin eniten kaikesta akrobatiasta mitä Pink ja tanssijat teki shown aikana. Laulaja tosi monen biisin aikana katosta vaijereissa tai muissa häkkyröissä ja teki akrobatiatemppuja samalla kun lauloi. Se vaattii tosi hyvää kehonhallintaa ja todella hyviä lihaksia, että pystyy vetämään tuollaisen keikan. Vikan biisin hän lauloi lentäen samalla yleisön yläpuolella vaijereissa, mikä oli tosi siistiä :) 

Pink lauloi tosi paljon uudelta levyltä biisejä, se oli vähän harmi, koska en oikeen tuntenut kuin sinkkubiisit. Harmitti, ettei hän laulanut kaikkia hittejään vuosien varrelta. 









Mun exä oli Pinkin lämppärinä, joten keikan jälkeen hän tuli hakemaan mut backstagelle. Siellä ei tosi ollut kun hirveä kasa turvamiehiä ja roundareita, jotka purki lavaa kuin muurahaiset :) Pinkiä en nähnyt  mutta näin kyllä shown muita esiintyjiä siellä. Käytävät tyhjennettiin kaikista ihmisistä kun Pink läksi hotellille ja hänellä oli 2 identtistä mersua odottamassa ovella. Toinen oli siis hämäysauto turvallista kuljetusta varten. 

Tässä on Pinkin backstage-passi. Se oli tollainen tarra, mikä liimattiin rintaan. 










keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Rannalla

Maanantaina oli niin ihana sää, että menin töiden jälkeen kaivariin ja rantaan hengailemaan. Söin jätskiä ja nautin auringosta :) Ihanaa, että nyt on näin lämmin. Tietääkö joku muuten mistä saa pistaasi- jäätelöä? Rakastan sitä, mutta en ole kauheasti siihen Suomessa törmännyt.






Rannalla hengailun jälkeen menin syömään mun kaverin kanssa Sushi'N'Rolliin. Siellä on paras sushi ikinä, siihen kun on tottunut ei muiden paikkojen sushi maistu enää miltään.
Tilattiin alkuun Edamame sesamkastikkeella ja sen jälkeen makirullia: california delux, spicy shrimp sekä teriyaki chicken.



Outfit of the Day 





Paita: Zara // Farkut: Gina Tricot // Kengät: Spirit Store // Kello: DKNY

maanantai 27. toukokuuta 2013

Tanning

Kävin viime viikolla  solariumissa 3 kertaa ottamassa pohjaväriä kesää varten. En ollut kerrallaan kun 12,5 min, mutta väri tuli silti ihan kivasti. Jotkut täällä joskus kyseli solariumista niin tässä nyt ennen ja jälkeen kuvat rusketuksesta. Toki siitä saa tummemman, mitä kauemmin on per kerta. Kannattaa kuoria iho kunnolla päivää-kahta ennen solkkuun menoa. Ihon on hyvä olla puhdas, ei deodoranttia, meikkiä tai hajuvettä. Näin rusketus tarttuu parhaiten eikä tule läikkiä. Rusketus kehittyy 2 tuntia solariumin jälkeen, eli sillon ei kannata käydä suihkussa tai laittaa iholle kemikaaleja. 
Käytän itse myös solariumkosmetiikkaa, eli voiteita joita voi lattaa iholle ennen solariumiin menoa. Ne lisää rusketusta, kosteuttaa sekä suojaa ihoa. Solariumkosmetiikkaa myy www.tanshop.fi .

Ennen..

Ja jälkeen.

sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Dip Dye-pidennykset

Tykkäättekö te dip dye värjäyksestä? Musta se sopii tosi hyvin joihinkin tyyleihin ja varsinkin nyt kesällä on kiva leikitellä väreillä. Olisi kiva laittaa joskus keikalle tai baariin pinkit latvat, mutta ihan kaikkiin töihin en voi shokkivärjätyillä latovoilla mennä :D 
Rapunzel of Swedenille on tullut uusi limeted edition klipsipidennyksiä, jotka on dip dye värjätty.  Mun mielestä tämä on tosi kiva idea, koska pidennykset on helppo laittaa päähän silloin, kun haluaa  leikitellä väreillä, mutta värjätyt latvat saa myös pois halutessa ;) Rapunzelin sivuille pääsee TÄÄLTÄ *  



Lamourettes-keikalla Car Showssa

Eilen oltiin päiväkeikalla Pohjanmaalla Car Showssa. Keikka alkoi jo klo 14 joten lähdin kotoa jo klo 7.30. Menin ensin junalla Lahdesta Hyvinkäälle ja tytöt otti minut sieltä kyytiin.
Keikka oli tosiaan päiväkeikka, eli yleisö oli lapsista vanhuksiin ja kaikkea siltä väliltä :) Eturivi koostuikin tarhaikäisistä lapsista.

Meillä oli myös mukana yksi meidän raskaana olevista tytöistä. Maha oli kyllä kasvanut jo kovasti, mutta ei se näyttänyt tanssimista haittaavan :)

Olin eilen tosi väsynyt, kun pääsin kotiin.Tuntui kuin olisin ollut reissussa kaksi päivää koska istuin autossa varmaan 8 tuntia tai enemmän. Harmitti myös vähän kun oli niin aurinkoinen päivä, ei päässyt paljoa siitä nauttimaan. Mutta hauskaa oli tyttöjen kanssa kuitenkin :)


Kuva: Queen Ariel



lauantai 25. toukokuuta 2013

Your Wishlist

Onko teillä postaustoiveita? Jos on niin, laittakaa tämän postauksen kommenttiboksiin listaa :) Osa on välillä toivomuksia laittanutkin, mutta laittakaa silti tähän :) 


Hauskaa lauantai-iltaa kaikille :)

PS  Nyt vihdoin sain tuon Liity lukijaksi-kohdan sivun oikeaan laitaan eli käykää liittymässä ;)

Kuva lainattu: we heart it

perjantai 24. toukokuuta 2013

Friday Morning

Tänään lähti aamu käytiin kunnon hedelmäpommilla :) Tein ison hedelmälautasen, puuroa sekä hedelmäfuitien aamupalaksi. Tein koko aamupäivän koulutehtävää ja iltapäivällä olisi vuorossa tentti ja salille meno, joten hedelmistä saa hyvää puhtia päivään. Sujui koulutehtävänkin tekeminen paljon mukavammin kun sai vähän napostella samalla hedelmiä :)

Sain aamulla myös postissa kivan, pienen paketin ja olen ihan innoissani sen sisällöstä. Postaan siitä tänne vähän myöhemmin tänään tai huomenna.

Hauskaa päivää kaikille :)






torstai 23. toukokuuta 2013

Like a Princess

Olen ihan hulluna kaikkiin pääkoristeisiin. Maailmalla niitä on näkynyt monien julkkisten päässä, Suomessa tuntuu että ne vasta tekee tuloaan. Koristeita on moneen tyyliin, rennompia ja sitten hienompia jotka sopii juhliin ja vaikka häihin. 

Etsiskelin Lahdesta tällaista pääkoristetta mutta en löytänyt. Eilen katselin sitten Helsingistä ja Glitteristä löysin yhden, joka lähti heti mukaan. Tykkään tästä tosi paljon, ihan prinsessa-fiilis :) Täytyy hankkia vielä jonku koristeellisempi mitä voi käyttää juhlissa :)