keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Uusia projekteja

Alkuvuosi on tuonut heti uusia projekteja mukanaan. Yksi projekteista on mun oma juttu, mistä olen vielä visusti hiljaa ja kerron vasta, kun siltä tuntuu. Toisesta voinkin jo kertoa, koska se tuli julki viime viikolla. Lähdemme Hennan kanssa kiertueella 90-luvun dance artistien kanssa. Kiertue alkaa ensi kuun alussa. Osa teistä on varmasti sen verran nuoria, että ette tiedä noita artisteja. Itse olin juuri aloittanut ala-asteen, kun nämä oli pinnalla. Silloin noita biisejä soitettiin c-kasetilta! :D Hassua, että nyt lähden samaisten artistien kanssa kiertueelle. On kyllä virkistävää ja hauskaa tehdä jotain perus tanssiryhmäkeikoista poikkeavaa! Myös keikkapaikat on eri kuin mitä Lamourettesilla normaalisti on joten mukavaa vaihtelua tämä kiertue.

Tässä nyt julkaistuja keikkapäiviä:

Pe 7.2 Tampere / Ilona / Culture Beat feat. Tania Evans (UK/GER) 

Pe 28.2 Kuopio / Ilona / Livin’ Joy (ITA/UK)

PE 7.3 Seinäjoki / Ilona / Culture Beat feat. Tania Evans (UK/GER)

La 8.3. Helsinki / The Circus

Pe 21.3. Kuopio / Ilona / Culture Beat feat. Tania Evans (UK/GER)

Pe 18.4. Seinäjoki  / Ilona / Livin’ Joy (ITA/UK)

Pe 23.5. Jyväskylä / London / Culture Beat feat. Tania Evans (UK/GER)

Pe 23.5. Tampere / Ilona / Livin’ Joy (ITA/UK)



lauantai 18. tammikuuta 2014

Happy B*day my blog

Tänään on mun blogin 2-vuotissynttärit :) Eli paljon onnea mun blogille, vaippaikä on ohi :D  Kiitos Teille ihanat lukijat, Teitä varten tätä blogia pidän. Piristätte mua aina ihanilla kommenteilla, kiitos niistä :)

Laittakaa postaustoiveita tulemaan, jos haluatte jotain tiettyä postausta niin pyrin tekemään :) Ja jos heti en tee niin muistuttakaa hehe :D

Hauskaa viikonloppua, here some roses for u <3





perjantai 17. tammikuuta 2014

Neon Nails

Löysin Kicksistä Ciatén Corrupted Neon Manicure-paketin ja päätin kokeilla sitä tänään. Paketissa oli tavallinen keltainen kynsilakka, keltainen glitter sekä UV-valossa hohtava päällyslakka. Keltaista lakkaa voi käyttää tietysti pelkästään tai sitten yhdistää siihen glitterin ja päällyslakan. Päällyslakka näyttää tavalliselta normivalossa mutta hohtaa UV-valossa.




Ensin laitoin yhden kerroksen keltaista lakkaa alle ja sen jälkeen tiputin pumpulipuikolla glitteriä päälle. Pakkauksessa tulee mukana hyvä muovinen kaukalo, jota kannattaa käyttää tossa apuna. Ylimääräinen glitteri varisee sinne eikä mene pitkin pöytää.  Päälle laitoin päällyslakkaa ja tiputtelin sen päälle vielä vähän glitteriä.



Kevätkynnet :) Vaikka vielä ei ole kevät mutta piristää ilmettä ja sopii tohon auringonpaisteeseen :) Nämä on varmasti kivat kesällä ja pääsiäisenä. Toi glitteri ei hirveästi näy kun samanväristä kuin kynsilakka. Odotan, että pääsen keikalle niin näen miltä tuo UV-lakka näyttää, baareissa usein on noi UV-lamput. Päällyslakalla voi myös leikkiä ja laittaa sillä vaikka ranskalaisen manikyyrin eli sitä on vaan kynsien kärjissä.




keskiviikko 15. tammikuuta 2014

I love gym

Nyt kun opiskelut on saatu päätökseen olen pystynyt keskittymään treenaamiseen paljon paremmin. Olen etsinyt netistä kaikkia uusia vinkkejä treenaamiseen ja teenkin kaikkia uusia juttuja salilla. Lähinnä olen katsonut vinkkejä jenkki PT:ltä, ne tietää siellä kaikki uusimmat trendit ja treenaa tosi kovaa. Treenaan perus salitreeniä mutta yhä enemmän myös crossfitiä. Varsinkin jalka- ja pakaratreeniin olen löytänyt hyviä harjoituksia, voin laittaa niitä tänne jos saan jonkun kuvaamaan liikkeet salille. Niitä on turha lähteä selittämään tekstissä ettei ymmärrä väärin... Paitsi yhden voin yrittää selittää, nimitäin Korokkeelle hypyn. Hyppään 50 cm korkeelle puukorokkeelle tasajalkaa ja siitä nopeasti alas. Hypyssä pitää käyttää käsiä apuna ja tarkoitus on siis hypätä korkealle ei pitkälle. Meillä on salilla tota varten korokkeita missä voi hyppiä, 50 cm ja 60 cm. Toki voi käyttää steppilautaa vaikka aluksi, mutta se ei ole kovin korkea joten vaikutus ei ole sama. Ja hyppyjä siis esim 3 x10 tai 3 x 20 ei vaan yhtä hyppyä :D

Rakastan käydä salilla ihan vaan omaksi iloksi. En halua treenata mihinkään kisoihin, se on musta lähinnä trendi-juttu mikä menee varmasti ohi vähän ajan kuluttua. Nyt on taas salit täynnä uuden vuoden lupauksen tehneitä, hirveä ryysis oli tänään kun kävin. Tykkään käydä enemmän aamupäivisin salilla jos vaan mahdollista, sillon siellä ei ole niin paljon porukkaa ja saa treenata rauhassa. Inhoan kun jotkut puolitutut tulevat juttelemaan niitä näitä, koska se sekoittaa treenirytmin ja siihen kuluu aikaa. Sali on treenaamista varten ja seurustelu kuuluu siiten esim kahvilaan :) En myöskään tykkää ottaa kauheasti  selfieitä salilla, siksi nopeasti puhelimella otetut kuvat :D Anteeksi niiden laatu!




Treenin jälkeen juon aina palautusjuomaa. Laitan omaani jauheen ja maidon lisäksi 1-2 rkl paahdettuja pellavansiemeniä. Niissä on hyvin proteiinia, omega 3:a, kuituja, antioksidantteja sekä magnesiumia. Eli tosi terveellisiä eikä maistu pahalle ainakaan pirtelössä. 



sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Outfit Of the Day 110114






 Bandeau: Bik Bok // Legginsit: Zara // Kengät: Bianco // Kaulakoru: Glitter // Korvakoru: H&M //

perjantai 10. tammikuuta 2014

Ihatedarkness.com

Pakko oli tehdä tää postaus koska mulla alkaa mennä hermo tähän pimeyteen. Tänä talvena, jos tätä talveksi voi kutsua, mua on todella häirinnyt tämä pimeys. Inhoan sitä yli kaiken, aamulla on todella vaikea herätä koska aurinko ei paista kunnolla vaan tuolla ulkona on lähinnä sinistä ja hämärää. Sitten sitä hämärää jatkuu puoli neljään asti ja tulee taas pilkko pimeä. Mua alkaa aina nukuttaa siinä neljän maissa, kun tulee pimeä.

Asun vielä todella vanhassa talossa ja tähän ei ole tehty kunnolla noita kattolampun paikkoja. Eli yleinen valaistus on kotona suht huono, mulla on lähinnä pöytä- ja kohdevaloja joka nurkassa. Mulla ei  siis ole mitään masennusta, lähinnä v*****aa  ja vihastuttaa pimeys ja siitä tuleva väsymys. Ihan kun olisi teljetty johonkin tyrmään missä ei näe auringonvaloa ollenkaan.

Olen jo edellisinä talvina harkinnut kirkasvalolampun hankintaa, onko teillä kokemusta siitä? Mun kuntosalilla on niitä ja välillä olen niitä kokeillut siellä. Olisi kiva tietää, jos joku käyttää sellaista joka aamu, että mikä on vaikutus? 

Anyone using this??  (kuva lainattu: Philips)

Outfit Of the Day 100114





Paita: Guess // Hame: Only // Pipo: Boy London // Vyö: H&M // Kaulakoru: GT//


torstai 9. tammikuuta 2014

Party Wear


1. Täältä *  2.  Täältä * 3.  Täältä * 4. Täältä *  5.  Täältä * 6. Täältä * 

Ale-löytöjä

En kauheasti ole alennusmyynneissä juossut, mutta tässä vähän löytöjä mitä tein :) Lähinnä asusteita. Tykkään enemmän aidoista korusita enkä ns. muoti-koruista, mutta alesta ostettuna niille ei jää hintaa kuin muutama euro ja niitä on kuitenkin kiva yhdistellä arkena eri asuihin.
Boy Londonin pipon olin jo tilaamassa Nellyltä mutta sitten näin sen -20 % tarjouksessa Lahdessa. Ei mikään iso ale, mutta parempi kun ei mitään :)


Kaulakoru: Glitter,  korvarenkaat: Gina Tricot,  korvakorut: H&M


Pipo: Boy London/ Spirit Store

maanantai 6. tammikuuta 2014

Good Morning Smoothie (superfood)


Ainekset: 

2 kiiviä
n 1 dl vadelmia (jäisiä) 
1 tl Maca-jauhetta
1 tl Vehnänoras-jauhe
pieni kourallinen cacao nibsejä
pieni kourallinen goji-marjoja
n. 1cm x 1cm pala tuoretta inkivääriä
2 dl appelsiini-verigreippi mehua

Kaikki sekaisin blenderillä tai sauvasekoittimella. Tämä on aika superfood  painotteinen smoothie, eli jos ei niitä syö tai ole niihin tottunut, voi jättää ne pois. Ainesmääriä kannattaa myös varioida itselle sopivaksi. Tuore inkivääri on aika vahvan makuinen eli saattaa vaatia totuttelua. Tosin se peittää hyvin esim. vehnänoraksen maun :)




lauantai 4. tammikuuta 2014

Love This Sweater

Tilasin tän paidan Nelly.comista * ihan heräteostoksena, en ollut edes varma tykkäisinkö siitä. Nellyltä on helppo tilata ja sitten palauttaa, joten välillä saatan tilata vaan kokeillakseni tuotetta ja palauttaa jos se ei olekkaan sopiva.  Paita oli vielä alessa, joten ei ollut mitenkään kallis.  Nyt olen ihan rakastunut tähän, se on tosi mukava, lämmin ja rento.  Ehkä mun lempi paita tällä hetkellä. Ja tykkään kulta-musta yhdistelmästä.

Ja taas keltaisia kuvia :D Mä en tykkää kuvata mitään sisällä, tulisi jo kevät ja kesä niin saisi luonnonvaloa :))  Jos muuten olette minijärkkäriä hankkimassa niin itse en suosittele tota Olympusta, samalla hinnalla saa parempiakin ja siinä on käytännönjuttuja jotka ei toimi hyvin. Esim akku ei lataudu tietokoneen kautta, eli akku saattaa loppua kesken kuvien siirtämisen koneelle. Not good.