torstai 19. tammikuuta 2012

top 10 lempparijutut

Halusin kirjoittaa tänne listan kymmestä mun lempitavarasta ( tosin mukaan tuli muutana ruoka myös), jotta ihmiset voisi tutustua muhun paremmin. Tän listan tarkoitus ei siis ole listata lempiasioita mitä tehdä tai abstrakteja asioita kuten rakkaus jne.

Here it goes!

1. Mun puhelin Iphone. Se on ollut mulla pari vuotta ja rakastan sitä yli kaiken. Tilasin sen aikoinaan hetken mielijohteesta, mutta hetkeäkään en ole katunut. Rakastan sitä, että puhelin, sää, navigaattori, musa, sähköposti, kamera ja netti ovat kaikki kokoajan samassa paketissa mukana. Ja tietty angry birds ja kaikki appit niinkun blogger ;)

2.  Imac. Senkin ostin hetken mielijohteesta n. 4 vuotta sitten. Olin ostamassa pientä läppäriä, mutta kaupassa  ei ollut joten ostinkin puolet kalliimman Imacin. Se on kun paras kaveri, ja kiitos sen en osaa käyttää pc:tä lähes ollenkaan.

3. Sennheiserin kuulokkeet. I love. kaikki musa kuulostaa aivan erilaiselta kun jostain pilipali kuulokeista tai kajareista kuuneltuna, ja vaikka ne on isot niin kulkee kyllä mukana silti. Ja studiossa tykkään myös äänittää niiden kanssa.

4. UGG:it. I love, I love, I love. Mulla on kahdet, mustat ja harmaat ja kolmannet on tilauksessa. Käytän niitä kesät, talvet, keväät ja syksyt. Ne on ihanan pehmeät ja lämpöset ja todella söpöt ja kesällä ne ei ole niin kuumat vaikka luulisi.

5.  Suoristusrauta on listalla no. viisi koska mun hiukset on todella  vaikeat saada kuosiin ilman sitä, ja käytän suoristinta lähes päivittäin. must have :)

6.  Oon aivan rakastunut Lancomen Hydra Zen Teinte sävyttävään kasvoiteeseen. Kosteuttaa tosi hyvin ja samalla tasoittaa ihon värin mutta ei jätä samanlaista paksua lookia kasvoille kun meikkivoide. Todella fresh ja luonnollisen näköinen iho ja kevyt fiilis kasvojen iholla. Tätä tulee käytettyä joka päivä.

7. Viinirypäleet. En tykkää ostaa kotiini karkkia, koska se on tosi epäterveellistä ja musta aivan rahan hukkaa. Ostan sitäkin enemmän viinirypäleitä, niitä on aina esillä kotona ja niitä voi napostella kuin karkkia, tosin ne ovat paljon terveellisempiä  ja maistuvat raikkailta eikä keinotekoiselta, niinkuin monet karkit.

8. Tigin  hiustuotteet. Mulla on monia kymmeniä purkkeja Tigin hiustenhoito- ja muotoilutuotteita. Ne on aivan ihania, todella hoitavia ja hyvän tuoksusia. Välillä suihkutan hoitosuihketta vaan sen vuoksi, että se tuoksuu hyvältä :) Olin sitten töissä, keikalla, vapalla tai viihteellä niin Tigin tuotteisiin voi luottaa aina.

9. Sushi <3 Opin syömään sitä kun asuin jenkeissä. Se on tosi hyvää ja visuaalisesti kaunista ruokaa ja omalla tavalla kans tosi seksikästä ruokaa. Ullanlinnan sushipaikasta saa just hyvää sushia :)

10. Miss Dior Cherie on mun vakkari tuoksu ollut vuodesta 2005 jolloin se tuli markkinoille. Rakastuin heti ja sen jälkeen en ole vaihtanut.  Se on ihanan tyttömäinen ja makea, siinä on mansikkasorbettia  ja popcornia. Samalla se on kuitenkin hienostunut ja raikas.

 

 

 

 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti