maanantai 27. helmikuuta 2012

Ripsien pidennys

Mulla on ollut ripsien kuitupidennykset reilun vuoden.  Olen ollut niihin aivan rakastunut ja tosi tyytyväinen. Ne on tosi helpot eikä tarvitse käyttää mascaraa ollenkaan kun on pidennykset. Mulla on ollut 14-15 mm pitkät kuidut eli aika pitkät ja tosi tuuheat myös. Mun ripset on huoltanut mun kaveri, joka on koulutukseltaan kosmetologi. Harmi vaan, että mun kaveri juuri muutti Kuopioon, joka on tosi kaukana eli mulla ei ole enää ripsien huoltajaa. Eli täytyy mennä mascara ostoksille, koska tosiaan en ole käyttänyt sitä vuoteen. Mulla on enää vaan pari kuitua ripsissä tällä hetkellä, kun tosiaan niitä ei ole huollettu. Moni väittää, että omat ripset häviää kun pitää kauan ripsien pidennytksiä, mulla ei ole kyllä hävinnyt, tallella on kaikki. Tosin tuntuvat todella lyhyiltä, kun on tottunut niihin super pitkiin räpsyttimiin. 2 kommenttia:

  1. mä otin just tänää kuitupidennykset ja on ollu tosikivat :) mut oon kuullu et ne ois hyvä uusii vaa 2 kertaa ja pitää sitte taukoo?

    VastaaPoista
  2. Joo, ne on tosi kivat :) ja vaikka ei meikkais, niin näyttää kun olisi silmämeikkiä. Mulla pysyi omat ripset ihan hyvinä vaikka pidin yli vuoden putkeen. Kannattaa harjata niitä etteivät takkunnu, niin kestävät parempina pitkää :)

    VastaaPoista