keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Tv-ohjelman julkaisua sun muuta :)

Nyt  se on siis julkista tietoa, eli uusi reality-ohjelma joka alkaa Liv-kanavalla maaliskuussa. Ohjelman nimi on Supermarjo ja tytöt ja se kertoo mun pomosta, musta ja mun kollegasta :) Aloitettiin sen teko jo vuosi sitten, mutta ollaan oltu hiljaa asiasta eikä kaikki mun parhaista kavereistakaan tiedä, että tällainen on tulossa.
Todella kovasti ollaan ohjelman eteen tehty töitä ja pyritty saamaan aikaiseksi todella viihdyttävä ja tapahtumarikas ohjelma. Lupaan, että jokaisessa jaksossa tapahtuu oikeasti ja paljon! :)
Eli kaikki maaliskuussa Livin ääreen :) Muistakaa, että kyseessä on viihdeohjelma eli ei kannata ottaa liian vakavasti ja saa nauraa :)

http://www.livtv.fi/ohjelmat/supermarjo-ja-tytöt/etusivu

Tänään on ollut ihan superkylmä päivä, ja mulla on ollut hiukka kipeä olo viime päivät. Siksi teinkin hedelmäsalaattia ison kulhon, toivottavasti saan siitä paljon vitamiinejä, niin jaksan loppuviikon duunit tehdä kunnialla. Hedelmäsalaattiin laitoin appelsiinejä, omenoita, kiiviä, rypäleitä ja verigreippiä.
Tänään tuli postissa myös uudet UGGit <3 Tilasin ne, kun sain tosi hyvät alennukset alennuskoodeilla ja  juuri tulivat sopivasti, kun on näin kylmäkin.
Ja on aidot, hologrammit on sisällä ja todistukset tuli mukana.  I love :) 

Huomenna menen töihin MP-messuille Pasilaan, eli kaikki sinne siis ihailemaan pyöriä. Ja ne ketkä ei tälläkertaa pääse, niin koitan kirjoittaa myös tänne tunnelmia messuilta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti