keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Keskiviikko

Tänään oon juossut aamusta iltaan koko päivän. Aamulla olin luennolla koulussa, sen jälkeen tein vielä lisää koulu hommia. Sitten piti hoitaa yrityksen asioita kirjanpitäjän kanssa, siivota, juosta postiin, tehdä ruokaa... Illalla oli vielä viinikurssi, jossa maisteltiin tänään suomalaisia marjaviinejä ja sen jälkeen menin salille.
Ja katoinko tänään meidän ohjelmaa.. en katsonut, olin silloin salilla rehkimässä :)

Tänään söin kanasalaattia, ns pikaruokaa mulle, koska salaatti on helppo ja nopea tehdä. Laitoin kanaa, salaattia, tomaattia, mozzarellaa ja avokadoa sekä oliiviöljyä ja balsamicoa. Kaupasta tarttui mukaan myös pari nippua tulppaaneja kevään kunniaksi.2 kommenttia:

  1. Mun on pakko kysyy et onks sul histenpidennykset ku sun hiukset on nii pitkät? ja et ooksä kokonaa suomalainen ku näytät iha joltai espanjalaiselta :D? oot muuten tosi kaunis! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon :) mun isä on marokkolainen ja äiti suomalainen, siksi ehkä näytän eksoottisemmalta. Mun omat hiukset on kainaloihin asti, mutta välillä käytän pidennyksiä esim juhlissa ja kuvauksissa :)

    VastaaPoista