perjantai 1. kesäkuuta 2012

Favourite Accessories

Minulta pyydettiin jokin aika sitten postausta lempi asusteita. Eli tässä tämä tulee :) Tykkään tällä hetkellä aika paljon klassisista ja laadukkaista asusteita. Tietysti jos on jokin juhla- tai erikoistilaisuus, niin voin räväyttää jollain erikoisella ja näyttävällä asusteella, joka on hankittu vai sitä tilaisuutta varten. Mutta tässä mun lempi arki asusteet :)

 Tämän DKNY:n kellon ostin tänä keväänä ja olen kyllä aivan rakastunut, käytän ihan päivittäin :)

Tämän klassisen Tiffanyn kaulakorun sain ylioppilas-lahjaksi ja se on sen jälkeen ollut mulla kaulassa joka päivä. Nukunkin sen kanssa. Se on mulle todella tärkeä ja rakas koru. 

 Nämä hopeiset helmikorvakorut ostin viime talvena ja sen jälkeen ne on ollut kovassa käytössä. Mulla oli monta vuotta korvissa joko renkaat tai timanttikorvikset, mutta nyt nämä tuntuu tosi omilta.

 Tämä kultainen ranneketju ei oikeen sovellu tuohon hopeiseen väripalettiin, mutta käytän sitä silti :) En niinkään käytä sitä sen ulkonäön vuoksi vaan siksi, että siitä tulee hyviä muistoja mieleen. Löysin tämän rannekorun metsästä kun oltiin Hennan kanssa kuvaamassa Supermarjo ja tytöt- sarjan mökki-jaksoa. Otin sen silloin talteen ja jokin aika sitten löysin sen ja laitoin käteen. Meillä oli paljon hyviä hetkiä Hennan kanssa kuvauksissa ja paljon naurua, ja tämä rannekoru muistuttaa minua niistä hetkistä.

Longchamp -laukku, jonka sain äidiltäni tuliaiseksi reissusta. Rakastan sitä tosi paljon ja käytän tällä hetkellä melkeen joka päivä :)

2 kommenttia:

  1. Todella kauniita asusteita! Erityisesti tuo viimeisen kuvan laukku on aivan upea! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Mä tykkään tosta laukusta kans tosi tosi paljon <3

      Poista