tiistai 12. kesäkuuta 2012

Hiustenpidennys

Monet on varmasti huomannut, että mulla on tv-ohjelmassa, promokuvissa ja joissain valokuvissa hiustenpidennys. Mulla on ollut jo monta vuotta clip on -pidennykset, jotka saa siis nopeasti päähän ja pois. Ja mulla ei ainakaan ole hiukset niistä vaurioituneet.

Kun ensi kerran hankin pidennykset, pidin niitä melkeen joka päivä. Mulla on lapsena ollut peppuun asti pitkät hiukset, joten oli ihanan nostalginen olo, kun oli taas pitkät hiukset. Nykyisin mun omat hiukset on sen verran pitkät, että käytän pidennyksiä keikoilla, kuvauksissa ja edustustilaisuuksissa. Niillä saa kivasti tuuheutta ja pituutta kampauksiin ja hiuksista tulee tosi näyttävät.

Lamourettes on nyt muutaman vuoden ajan tehnyt yhteistyötä Rapunzel of Swedenin kanssa. Sieltä saa pidennyshiuksia joka lähtöön, on pitkää ja vielä pidempää, suoraa ja kiharaa ja sävyjä on todella paljon. Eli jokaiselle jotakin, ja monella meidän ryhmän tytöllä onkin Rapunzelin pidennykset. Rapunzel of Swedenin hinnat on myös huokeat verrattuna muihin yrityksiin. 


Mulla on ollut kahta eri sävyä pidennyksiä, tummempaa ja nyt tätä vaaleampaa. Pituutta on myös ollut sekä 50 cm että 60 cm.  Kaikista pidennyksistä olen pitänyt, mitä mulla on ollut. Olen myös keikoilla joutunut käyttämään pidennyksissä aika voimakkaita muotoilutuotteita ja kihartamaan ja suoristamaan hiusta joka viikonloppu. Eli kovaa kulutusta ovat kestäneet. Välillä teen pidennyshiuksille hiusnaamion, niin ne pehmenee ja silottuu, jos tuntuvat karheilta.  Viime pidennyksiin ostin hiuksen hiusnauhana, ja leikkasin itse sopivat palat ja ompelin niihin vanhat klipsit. Tuli vielä halvemmaksi ja sain juuri sellaiset palat, kun halusin :)


                                          Tässä kuvia tummista pidennyksistäni, sävy #2:Ja vaaleammista pidennyksistäni, sävy #P6/27:

11 kommenttia:

 1. Oot tosi kaunis ja sun blogi on super inspiroiva!:D Ihanaa kesää!

  -Heini

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tosi tosi paljon Heini! Ihanaa kesää myös Sulle :)

   Poista
 2. Millä teet noi kiharat?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joko lämpörullilla tai paksulla piipparilla. Suihkutan niihin kiharrussuihketta ensin, niin säilyvät koko päivän :)

   Poista
  2. Okei, kiitti vastauksesta! :) Mitä kiharrussuihketta muuten käytät...sellasta ei multa löydykkään :D

   Poista
  3. Olen käyttänyt Tigiä mutta muilla merkeillä on kans hyviä suihkeita :) kantsii vaikka ostaa sen mukaan millaiset hiukset on, eli kuin hyvin kihartuu ja kuinka kauan haluat kiharoiden säilyvän hyvinä. Jotkut suihkeet pitää kiharat yön yli hyvinä, siihen asti kun peset hiukset.

   Poista
 3. Itsekin käytän tällä hetkellä pidennyksiä. Mahtava tunne kun on pitkät hiukset pitkän tauon jälkeen. Olisin halunnut kysellä minkälaista naamiota käytät hiuksiin? Itse en "uskalla" mennä umpimähkään ostelemaan naamioita jos ne ei sitten olekaan hyvät ja rahat menee ns. roskiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! olen käyttänyt viime aikoina sekä pidennyksissä että omassa päässä niitä Kicksin PHC naamioita. Ne tekee ainakin mun hiukset tosi pehmeiksi ( mun omat ja niitä saa yksittäispakattuina ja purkeissa. Eli pystyy kokeilemaan ensin onko hyvä, ennenkuin ostaa lisää :) Käytin ennen sitä Tigin naamiota, mutta tossa Kicksin naamiossa oli melkeen parempi hinta/laatusuhde.
   http://www.kicks.se/phc-b128

   Poista
 4. Kuinka kauan sun pidennykset on pysyneet hyvinä? :) Olisin itse tilaamassa luultavasti tuolta samasta paikasta ja siksi mietin. Onko 60cm pitkät?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on ollut sekä 60 cm että 50 cm pitkät. Hiukset pysyy hyvin vuoden - puoli vuotta riippuen siitä kuin hyvin niitä hoitaa ja miten paljon niitä lämpökäsittelee eli suoristaa, kihartaa yms :)

   Poista
 5. Hyvä kirjoitus ja nätit kuvat :)

  Klipsit eivät varsinaisesti ole hiustenpidennys, vaan hiuslisäke. Mutta ne ovat parempi vaihtoehto kuin laitattaa liimalla pidennys päähän, ja valitettavan usein vielä väärin jolloin omaa hiusta repeytyy irti päänahasta juurineen. Pelkkä parempi tekniikka ei takaa hyvää pidennystä, vaan yhtä tärkeää on miten ne laitetaan. Voi kun tietäisitte millaista jälkeä jotkut kampaajat saavat asiakkailleen aikaan!

  Toki klipsit pitää laittaa joka aamu erikseen ja ottaa illalla pois, mutta hetkittäiseen tuuhennukseen ja pidennykseen se on varsin hyvä menetelmä.

  -Katariina / Hair Gl'Amour

  VastaaPoista