perjantai 24. elokuuta 2012

Kuulumisia

Viime päivät on ollut aika työntäyteisiä, koska tällä viikolla loppui mulla loma ja alkoi taas työt.
Keskiviikkoaamu meni radio SuomiPOPilla hääriessä. Oli kyllä hauskaa, tosin olin tosi väsynyt, kun lähetys alkoi jo klo 6. Tuntui ettei ajatus kulkenut koko aamuna ollenkaan :D Lähetys oli kyllä tosi tapahtumarikas ja studiossa kävi niin lauluryhmä, bb-voittajia kun Hunksejakin. Ensin studiossa oli lauluryhmä laulamassa livenä Junnu Vainion pornolauluja ja myöhemmin tuli Hunksien Niko, jonka polttareita vietettiin myös siinä suorassa lähetyksessä muiden Hunksien ja naistripparin kera. Hauska aamu oli ainakin, ja oli kiva nähdä Jannea ja Eskoa, ne on aina yhtä ihania :)


Polttariporukan menopeli


Radion jälkeen kävin syömässä Katajanokalla Nokka-nimisessä ravintolassa punajuurikeittoa ja päällä oli vuohenjuustoa. Oli tosi hyvää, suosittelen :)








2 kommenttia:

  1. Sofia olet niin äärettömän nätti nainen! voi vitsi kun itse olisi myös yhtä laiha ja kaunis kroppainen kun sää ja sun hammas hymy ja hiukset<3 meinaatko thdä blogiisi video postauskia? olisi meinaa kiva kattella sellasiakin (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka, ja kiitos tosi tosi paljon <3 Olen kyllä yrittänyt tehdä videopostausta pari kertaa, mutta näytän niissä aina yhtä hassulta omasta mielestä, että pitää yrittää vielä uudestaan :) :)

      Poista