keskiviikko 29. elokuuta 2012

Lady Gaga & Born This Way Ball Tour

Tällä viikolla alkoi mulla taas työt kunnolla ja toimistolle mennessä huomasi kyllä, että olen ollut lomalla. Olin unohtanut kaikki mm. omat salasanat tietokoneille. Mutta oli samalla tosi kiva päästä häärimään taas töihin :)
Tiistaina kävin sitten ystäväni kanssa Lady Gagan keikalla. Sain mun kummitädiltä sinne tosi hyvät liput, paikat oli tosi hyvät ja näin kaiken mitä lavalla tapahtui.
Ennen keikkaa käytiin syömässä pastaa Vapianossa ja sitten vähän kuohuvalla Teatterissa. 
Itse Gagan keikka oli tosi hyvä, paljon parempi kuin Madonnan ainakin minun mielestä. Artisti otti enemmän kontaktia yleisöön ja oli läsnä keikan ajan. Oli myös hienoa, että siellä oli oikea bändi ja Gaga lauloi ihan oikeasti ainakin osan biiseistä ja tosi hyvin lauloi :)

2 kommenttia: