torstai 16. elokuuta 2012

My song on Itunes

Moni on kysellyt saako mun musaa ostettua mistään. Kyllä saa esim Itunesista.. Fit In on siis oikeasti mun eka sinkku. Biisi on julkaistu ns. maailman laajuisesti, eli pitäisi pystyä ostamaan muualtakin kuin Suomesta, ainakin mun Meksicossa asuva kaveri oli ostanut sen Itunesista. Oon tosi tosi iloinen tästä, tosi siistiä :)


7 kommenttia:

 1. Ihana kuva oot tosi kaunis ♥

  VastaaPoista
 2. Paras kappale ja ihana blogi! <3

  VastaaPoista
 3. Ihana biisi!! Ja sun blogi on tosi kiva tykkään paljon:) olis kiva jos liittyisit lukijaksi mun blogiin http://lellyluvz.blogspot.fi/ arvostaisin älyttömästi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!!! <3 Liityin just sun blogin lukijaks :) :)

   Poista
 4. Tää sun biisi on oikeesti tosi hyvä (: Toivoisin kuulevani lisää sun musiikkia, oot hyvä laulamaan.

  VastaaPoista