perjantai 14. syyskuuta 2012

Favourite dresses

Multa on pyydetty vaatteisiin liittyviä postauksia, niin koitan tehdä niitä enemmän :) Tässä on mun omista mekoista mun suosikit. 
1. Mekko on Guessin harmaa neulemekko, joka sopii käyttöön niin kesällä kuin talvellakin. Siinä on ihanat, söpöt taskut edessä, jotka tekee mekosta tyttömäisen. 
2. Mekko on Vilan kesäinen kukkamekko. Mun ehdoton suosikki kesän juhliin ja näyttää hyvältä ruskettuneen ihon kanssa. 
3. Mekko on aika uusi, ostin sen Italiasta Benettonilta. Tykkään beigestä väristä paljon ja mekko on tosi mukava päällä. 
4. Mekko on juuri ostettu H&M:stä ja aika tämän hetken trendiä. Pitsimekko sopii moneen juhlaan ja varmasti on mulla kovassa käytössä tänä syksynä ja talvena. 








6 kommenttia:

  1. olis kiva jos tekisit postauksen sun lukioajoista (oon saanu käsityksen että olit vaihdossa?) ja laittaisit kuvia kun olit nuorempi :)

    VastaaPoista
  2. Milloin muuten teet videopostauksen ? :) se olisi myös kiva,ja muistaakseni sitä on pyydetty aikaisemminkin ja olet sen jossain vaiheessa luvannut tehdä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, olen tehnyt pari, mutta en ole kehdannut niitä tänne laittaa kun olen niin itsekriittinen ja näytin niissä ihan pöllöltä :D Koitan tehdä kolmannen ja paremman :)

      Poista