maanantai 10. syyskuuta 2012

Lääkärissä

Tänään meni aamupäivä taas lääkärissä ja mulle määrättiin lisää saikkua. Ei yhtään kiva juttu, sillä vaikka on huono olo ja väsyttää, niin en tykkää olla vaan kotona tekemättä mitään. Haluaisin mennä töihin, mutta kun kroppa sanoo ei niin minkäs teet. Nyt ei voi muuta, kun sairastaa ja levätä, että pääsee taas touhuamaan.3 kommenttia:

 1. Voi toivottavasti paranet pian ! Kävin vaan miettimään, että onko sulla ollut joskus jonkinlaista esiintymispelkoa ? Itselläni on ja ajattelin, että jos tietäisit jotain neuvoja tähän ongelmaan, nimittäin ois parin päivän päästä esitelmä koulussa ja tressaan ihan kauheesti ja jännittää ihan sikana !!! D:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka :) Ei mulla tällä hetkellä ole pahemmin esiintymispelkoa, paitsi laulukeikat jännittää kyllä :) Kun olin koulussa harjoittelin esitelmiä aina kotona. Kuvittelin että mulla oli yleisö edessä ja puhuin niille aiheesta mistä piti pitää esitelmä. Mulla on lukihäiriö, eli en voinut luottaa että osaan lukea mitään luokan edessä ääneen niin harjottelin kotona kertomaan aiheesta ilman papereita. Silleen läksi jännitys pois :)

   Poista
 2. Okei, kiitos avuista,toivotaan että esitys menee hyvin ! :)

  VastaaPoista