perjantai 18. tammikuuta 2013

Happy b'day, my blog!

Mun blogi täyttää tänään 1- vuotta eli tasan vuosi siitä kun aloin tätä kirjoittamaan! Wuhuu, ostaisin kakun mutta hieman vaikea syöttää sitä tälle blogille :D :D

Olen tosi iloinen ja kiitollinen kaikille lukijoille, jotka on jaksaneet lukea ja seurata blogia <3 Ilman teitä tässä ei olisi mitään järkeä :) Olette tosi ihania, rakastan teitä ja ihanaa kun aina tuette mua <3
Koitan kirjoittaa 2. vuotena useammin tänne, jotta luettavaa riittää :) Kiitos myös kaikille ihanille yhteistyökumppaneille vuodesta <3

Vuosi sitten olin kotona kipeänä ja mun silloinen mies koitti keksiä mulle rentouttavaa tekemistä ja  sanoi, että lue blogeja. No, en ollut aikaisemmin koskaan lukenut blogeja joten tutustuin pariin blogiin ja aloin sitten saman tien kirjoittaa omaa :) Nyt on sitten vuosi kirjoitettu :) Toivottavasti ensi vuonna teen vielä parempia postauksia kun nyt tähän hommaan olen jo vähän  oppinut :)


Kaikki kuvat: weheartit.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti