tiistai 29. tammikuuta 2013

Uusia herkkuja

En tarkoita herkuilla nyt mitään suklaamousseja ja pullia vaan ehkä hieman terveellisempiä vaihtoehtoja   :) Tällaisiin juttuihin olen tällä hetkellä tykästynyt :)


Tämä jugurtti on niin hyvää. Olen pitkään katsellut sitä aina ruokakaupassa ja nyt vihdoin kokeilin. Kreikkalainen jugurtti on aika vahvan makuista ja hapanta, mutta hunajan kanssa se on tosi hyvä yhdistelmä. En käytä tota kaikkea hunajaa mitä siinä on, ehkä noin puolet.


Olen pitkään karttanut puurohyllyn, koska en kauheasti tykkää puurosta ja puurokattiloita on ärsyttävä pestä :D. Tämä omenakaneli puuro on tosi tosi hyvää! Ja se on pikapuuro eli  nopea tehdä. En tiedä kuin terveellistä tämä on mutta hyvää ainakin ;)


Olen useasti ostanut mustikkakeittoa mutta nyt näin tällaisen mansikkalimekeiton ja päätin kokeilla. Tosi hyvä on esim rahkan kanssa tai smoothiessa. Juon tätä myös aamuisin ihan pelkästään.


Mulla oli vähän aikaa taukoa tästä hera 80-jauheesta, join valmiita pirtelöitä. Nyt ostin taas vaihtelun vuoksi tätä ja kokeilin vadelman makuista jauhetta. Tämä on hyvä vaihtelu mansikalle, sitä olen juonut ennen. Teen pirtelön maitoon ja laitan mukaan pakastemarjoja, niin ei maistu se jauhe niin paljon :)

4 kommenttia:

 1. Ihanan näköinen tuo mansikkalime mehukeitto. Olen aivan rakastunut kaikkiin mehukeittoihin. Pitääpä käydä huomenna kaupan kautta :)! Sulla on tosi kiva blogi ja ihania vaatevinkkejä! Jatka samaan malliin <3 t. Blogisi fani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se on tosi hyvää mun mielestä, kannattaa kokeilla:) Kiitos tosi paljon, oot ihana :) <3

   Poista
 2. onko toi miten makeeta toi mansikkalimekeitto? ps. tykkään sun blogista,tää on kiva ku tää on monipuolinen :) pps. näin sut kerran triossa ja oisin halunnu tulla moikkaa mut en uskaltanut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä sama makeusaste kun siinä valion mustikkakeitossa. Sellainen sopiva :)
   Kiitos, kiva kuulla, että tykkäät blogista :) Olisit tullut vaan moikkaa triossa :)

   Poista