torstai 28. helmikuuta 2013

A Day off

Eilen oli tarkoitus, että pidän ns. vapaa päivän. Olin varannut aamuksi kampaajan ja iltapäivällä oli tarkoitus mennä  ainakin salille ja solkkuun.  Mulla oli alkuviikosta maanantaina ja tiistaina personal trainer koulutus, jossa meni molemmat päivät täysin. Opetusta oli 9 tuntia päivässä ja siihen matkat päälle, niin kurssiin meni 11 tuntia päivässä plus sen jälkeen kotitehtävät. Olin aivan loppu kurssin jälkeen. Paljon tuli kurssilla tärkeää informaatiota, mutta itse ainakin huomasin että en jaksanut enää 6 tunnin yhtämittaisen istumisen ja kuuntelemisen jälkeen sisäistämään mitään ja kaikki info mitä tuli sen jälkeen meni ohi. Onneksi esimerkiksi ravintoasioista n. 90 % oli mulle jo ennestään tuttuja.  En jaksa istua paikallaan koko päivää ja kuunnella vaan tarvitsen jotain tekemistä ja aktiviteettejä.

Aamupäivä meni eilen hyvin kampaajalla. Mun hiukset huollettiin Lahdessa kampaamo Liikeessä ja niihin laitettiin vaaleita ja ruskeita raitoja. Nyt ne on taas hyvät, kiitos Mirkan :)

Kampaamon jälkeen kun olin päässyt kotiin olin todella väsynyt ja joka lihakseen ja niveleen sattui. Nukuin 2 tunnin päikkärit, mutta olo ei muuttunut silti paremmaksi. Mittasin sitten kuumeen ja kyllä, läpöä oli. Läksin sitten kauppaan ostamaan ison kasan hedelmiä ja kaikkia vitaminisoituja juomia. Ilta menikin  sitten lepäillessä ja tänään peruin kaikki työjutut, kivat kokkarit ja lepäilin vaan kotona.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti