lauantai 2. helmikuuta 2013

Moottoripyörä 2013- näyttely

Tänään ja eilen olin töissä MP13 -messuilla. Laskin, että tämä oli jo viides vuosi kun olin siellä. Tykkään messuista paljon, koska siellä on rento ilmapiiri ja kaikkea kiinnostavaa katseltavaa vaikka  ei prätkiä harrastaisikaan. Itse olen aina tykännyt paljon motocross-esityksistä mitä messuilla on ollut. On hauska katsoa kun pyörät " lentää " ilmassa ja niillä tehdään erilaisia temppuja. Jos olisin mies, varmasti harrastaisin sitä :D





Tällä kertaa en tosin nähnyt kuin ihan vilauksen motocross-ajelua, mutta muuten oli kivaa. Messuilla näkee useasti myös paljon tuttuja ja tälläkin kertaa siellä oli paljon tuttuja ja kavereita.



Monesti olen ollut messuilla mallina pyörien päällä, jolloin oon ollut poseeraamassa pienissä vaatteissa koko messuajan. Nyt olin enemmänkin messuemäntänä  osastolla, joten sain olla ihan peittävissä siisteissä vaatteissa töissä :)





4 kommenttia:

  1. Kuuluko siellä pistoolien paukuttelua? Jesse Jamesin (R.I.P) sukulainen amerikoista oli siellä myös! Näitkö livenä Hollywood-Sandran exän? =(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niin, siis Jesse James oli siellä, näin hänet kyllä. En tosin mennyt mitään haastatteluja kuuntelemaan.

      Poista
  2. ompas sulla hyvä iho! miten hoidat sitä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Perushoitoa, eli puhdistan aamulla ja illalla. Kuorin ja teen naamion noin 1 viikossa. e- pillerit ja solkussa käynti välillä auttaa kans ettei tule näppyjä niin paljon :)

      Poista