maanantai 1. huhtikuuta 2013

April Fools Day

Ootteko te tehnyt arpillipiloja?  Mä teen joka vuosi, se on superhauskaa. Tykkään suunnitella pilat ihan kunnolla. Tänään huijasin mun ystävää, että olen raskaana. Lähetin kuvaviestin sille, jossa oli kuva raskaustestistä missä oli 2 viivaa ja kirjotin viestiin, että tein testin ja tuli kaksi viivaa ja pitäisi mennä lääkäriin ja mua pelottaa tosi paljon, että voisko se tulla mun mukaan :)

Hän sitten soitti  takaisin ja oli ottanut kaiken ihan tosissaan ja kyseli oliko mulla ollut jotain raskauden oireita, kun olin testin tehnyt. Ja sanoi, että tottakai tulee lääkäriin ja kysyi haluanko mennä Helsingissä vai Lahdessa ja milloin.  Arvatkaa paljon mua nauratti, sain tehdä töitä etten revennyt heti :D

Kerran myös tehtiin Marjolle pila. Meillä on 1.4. keikka Torniossa ja soitettiin Marjolle sitten illalla n. klo 22 että navigaattori on vähän seonnut ja ollaan varmaan eksytty, tienviitoissa lukee Ivalo 20 km!! Keikka alkoi joskus puolen yön aikaan niin eihän me millään oltais keretty Tornioon sieltä Ivalon nurkilta. Marjo meni ihan täysin lankaan mutta nauroi kyllä sitten kans, kun paljastettiin pila.

1 kommentti:

  1. Mwouahahah mahtavia :DDD Mäkin yleensä juksailen kaikkia, mutta tänä vuonna en keksinyt mitään kivaa :(

    Stella

    VastaaPoista