torstai 30. toukokuuta 2013

Pink Truth About Love Tour

Sain tiistaina tietää, että saan lipun Pinkin keikalle. Pinkillä oli siis samaisena iltana keikka Helsingissä ja menin sitten illalla Hartwall Areenalle katsomaan keikkaa. Menin  keikalle yksin, kun varotusaika oli hieman lyhyt hommata ketään avecia :D Tosin yksi Lamourettesin tytöistä oli myös katsomassa kaverinsa kanssa keikkaa, niin hengailin sitten heidän kanssa ennen keikan alkua. Oli kiva nähdä Emmiä, me nähdään tosi harvoin kun hän asuu Kuopiossa. 

Keikka oli tosi hyvä! Itse tykkäsin eniten kaikesta akrobatiasta mitä Pink ja tanssijat teki shown aikana. Laulaja tosi monen biisin aikana katosta vaijereissa tai muissa häkkyröissä ja teki akrobatiatemppuja samalla kun lauloi. Se vaattii tosi hyvää kehonhallintaa ja todella hyviä lihaksia, että pystyy vetämään tuollaisen keikan. Vikan biisin hän lauloi lentäen samalla yleisön yläpuolella vaijereissa, mikä oli tosi siistiä :) 

Pink lauloi tosi paljon uudelta levyltä biisejä, se oli vähän harmi, koska en oikeen tuntenut kuin sinkkubiisit. Harmitti, ettei hän laulanut kaikkia hittejään vuosien varrelta. 

Mun exä oli Pinkin lämppärinä, joten keikan jälkeen hän tuli hakemaan mut backstagelle. Siellä ei tosi ollut kun hirveä kasa turvamiehiä ja roundareita, jotka purki lavaa kuin muurahaiset :) Pinkiä en nähnyt  mutta näin kyllä shown muita esiintyjiä siellä. Käytävät tyhjennettiin kaikista ihmisistä kun Pink läksi hotellille ja hänellä oli 2 identtistä mersua odottamassa ovella. Toinen oli siis hämäysauto turvallista kuljetusta varten. 

Tässä on Pinkin backstage-passi. Se oli tollainen tarra, mikä liimattiin rintaan. 


2 kommenttia:

 1. ootpas ollu kauniina liikkeellä :) Ihana tuo pitsitoppi! Oliko ihan huippukeikka? ois ollu itekki huippuu päästä :D

  http://ellysin.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Sulla on kiva blogi, tosi söpö :) Toppi on muuten Vilasta :) Oli tosi hyvä keikka, kannattaa mennä kun tulee seuraavan kerran tänne :)

   Poista