lauantai 4. toukokuuta 2013

Quickmax ripsiseerumi part 2

Olen nyt kokeillut tätä ripsiseerumia reilun viikon. Tässä tosiaan luvattiin näkyviä tuloksia jo 7 käyttöpäivän jälkeen. Seerumia voi laittaa myös kulmiin mutta itse laitoin vain ripsiin. Ripsien pitäisi tulla seerumista pidemmiksi ja paksummiksi.
Tässä ennen ja jälkeen kuvat. Ja joo, en ole kovin hyvä ottaamaan omasta silmästä kuvaa :D Koitin ottaa samassa valossa ja huoneessa jotta kuva olisi suht samanlainen.  Itse en huomaa mitään eroa ripsissä. Ehkä ne tuntuvat voivan paremmin noin yleiseseti, mutta en voi sanoa niiden kasvaneen pituuttaa yhtään. 

 Ennen...Jälkeen...


7 kommenttia:

 1. Toivottavasti johtuu huonosta kuvakulmasta tai valosta, mutta näyttää jälkeen kuvassa lyhyemmiltä ja vaaleammilta :D Itse olisin kanssa hyvin kiinnostunut kokeilemaan tuollaista seerumia, mutta toivoisin kyllä näkyvämpiä tuloksia!

  VastaaPoista
 2. käytätkö sä piilareita? :)

  VastaaPoista
 3. mitä piilareita sä käytät, kuukausilinssejä vai jatkuvakäyttöisiä vai mitä? ite en tiedä mitkä hommaisin seuraavaks..:D mitkä vahvuudet sul on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käytän sellaisia kuukausipiilareita joiden kanssa voi nukkua. Mä nimittäin unohdan ne useasti silmiin :D vahvuudet on -3,5 ja toisessa -4

   Poista