tiistai 4. kesäkuuta 2013

Live Your Own Dream

Mun on pakko kirjoittaa tästä aiheesta sekä itseni että muiden inspiraatioksi. Itse olen tähän asiaan havahtunut nyt. Kun olin nuorempi mulla oli unelmia, joita halusin toteuttaa elämässä ja osan niistä olen toteuttanutkin. Halusin asua Yhdysvalloissa ja halusin valmistua sieltä high schoolista ja nämä haaveet toteutin.  Ja samaa hommaa olisi pitänyt jatkaa, eli omien haaveiden toteuttamista.

Kuva lainattu: google.com


Viime vuodet olen elänyt lähinnä niinkuin muut mun ympärillä olevat ihmiset ovat halunneet että elän. Olen myös tehnyt paljon sen eteen, että heidän haaveet toteutuisi eikä niin, että toteuttaisin omia haaveita.  Viime parisuhteessa esim. en tehnyt muuta kuin tuin kokoajan miestä hänen urahaaveiden toteuttamisessa ja autoin niin paljon kuin pystyin ja osasin. Sitten kun pyysin häneltä tukea omissa haaveissa, ei hän kerennyt auttamaan koska hänen oma ura oli niin tärkeä.  On hyvä tukea ja auttaa toista, mutta jos se ei ole molemminpuolista siitä tulee loppupelissä vain paha mieli ja turhautunut olo.

En halua tuhlata aikaani enää siihen, että elän muiden unelmaa varten vaan haluan elää omaa elämää ja omaa unelmaa varten. On helppoa sysätä omat unelmat sivuun ja tyytyä vähempään. Jos esimerkiksi on " ok " työssä mutta ei omassa unelmatyössä, on helpompaa tyytyä siihen mitä jo on kuin tavoitella ja tehdä töitä sen oman unelmatyön eteen. Pitäisi muistaa pitää niistä omista unelmista kiinni, liittyi ne sitten työhön, harrastukseen, asuntoon, parisuhteeseen tai mihin hyvänsä eikä tyytyä vähään.
Itse en ainakaan halua olla vanha ja miettiä miksi en yrittänyt täysillä saada mitä halusin vaan hukkasin aikani toisten unelmien toteuttamiseen enkä saanut siitä vastapalvelukseksi mitään.

Kuva lainattu: google.com

Kuva lainattu: google.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti