perjantai 21. kesäkuuta 2013

Midsummer's fruit salad

Tein tänään hedelmäsalaattia ja ajattelin antaa ohjeen teillekkin :) 


Hedelmäsalaatti


1 nektariini
1/4 vesimeloonia
2 kourallista rypäleitä
mansikoita 
1/2 limen mehu 
mintun lehtiä 





4 kommenttia:

  1. Onpa herkullisen näköistä ! Blogisi on tosi kiva , yksi lemppareistani. ;-) Ulkoasu on ihana ja postaukset tulevat tarpeeksi usein minun makuuni. :-) Olet tietysti myös hyväkroppaine. ja ERITTÄIN kaunis nainen <3 Toivottavasti vietät mukavan juhannuksen ja kesän ! ;-)
    Hyvää juhannusta !! :-3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka :) Sori, että kesti vastata. Kiitos tosi, tosi paljon ihanasta kommentista, kiva kuulla että tykkäät blogista <3

      Toivottavasti sun juhannus meni hyvin :)
      Ihanaa kesää sulle <3

      Poista
  2. Kiitos ihanasta salaattivinkistä! Eksyin blogiisi ja tuli luettua melkein kaikki postaukset yhteen menoon ja päädyit vakilistalleni. Täytyy sanoa, että aiemmat mielikuvani sinusta ovat olleet todella vääriä (jollain tv-sarjalla kenties vaikutusta?), mutta olet todella avoin ja vilpitön persoona, ja tyylitajusi on pettämätön.

    Kiitos erityisesti erilaisista salaattivinkeistä, olisiko sun mahdollista tehdä hiuksista kertovaa postausta esim jos kiharrat niin miten ja mitä tuotteita käytät?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Kiitos tosi paljon ihanasta kommentista <3 Joo, supermarjo-sarja on mikä on, onneksi kuvauksista on jo yli kaksi vuotta niin hyvin pystyy sille nauramaan ;)
      Joo, voin tehdä kiharapostauksen :)

      Ihanaa kesää sulle :)

      Poista