tiistai 25. kesäkuuta 2013

Tips for Curls

Muutama on pyydellyt hiuspostausta ja vinkkejä miten teen kiharat. Tästä löytyy myös tuotteet mitä käytän kiharoihin.Laitan hiuksiini aina pesun jälkeen tätä  Rockaholic Rock Out Shine Blasteria. Se siloittaa hiuksia ja auttaa niitä kuivamaan nopeasti.  Tämän jälkeen suoristan hiukset, koska mun hiukset on tosi pörröset ja kiharat. Tää aine on tosi riittoisaa, avasin tämän pullon reilu vuosi sitten ja olen käyttänyt aina pesun jälkeen.


Jos haluan, että kiharat on tyvestä tuuheat ja kuohkeat, tupeeraan hiusten tyveä ja suihkutan tyveen tätä Bed Head Queen for a Day Thickening spraytä. Se pitää myös kampauksen hyvänä koko päivän, jos suihkuttaa aamulla tyveen. Hyvä tuote, kun oppii käyttämään :)


Kiharoiden alla olen käyttänyt joko Rockaholic Groupie-suihketta tai Foxy Curls-suhketta. Foxy Curls tekee kiharoista todella kestävät, eli jos kampauksen pitää kestää koko päivä käytän sitä. Otan hiuksista aina pienen osan kerrallaan johon suhkutan suhketta ja sitten kiharran sen.


Viimeistelen kiharat joko Hard Head tai Masterpiece lakalla. Hard Head on voimakkaasti pitävä lakka eli se on hyvä esim. keikoilla, joilloin hikoaa, vaatteita joutuu vaihtamaan kovaan tahtiin ja hiukset heiluu paljon. 


Teen kiharat aika isolla/paksulla kihartimella, näin kiharasta tulee iso. Tein nyt osan kiharoista tavallisesti laittaen hiusosion pään kirahtimessa olevan klipsin alle ja kiersin hiukset kihartimen ympärille. Osan taas tein niin, että otin toisella kädellä hiusosion päästä kiinni ja kiersin hiusosion kihartimen ympärille aloittaen tyvestä. Eli niinkuin kiharrinsauvojen kanssa tehdään. En harjannut kiharoita auki vaan haroin niitä sormillä vähän.


10 kommenttia:

 1. löysin sun blogin vasta voisitko tehä talon esittely postauksen?;)

  VastaaPoista
 2. Jee+onko mitään rajaa kuinka vanha pitää olla että sua voi tulla moikkaa vai onks siinä rajaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi :) Mihin olit tulossa moikkaamaan keikallekko? :)

   Poista
 3. Ihania nää kauneudenhoitovnkkipostaukset :) Lisää vaan! Voitko esitellä sun käyttämiä hajuvesiä? Ja millon käytät jne.. ? Kiitos ihanasta blogista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka :) Kiitos paljon :) Joo, voi tehdä postauksen hajuvesistä :)

   Poista
 4. ihana mekko!<3 mistä se on? :)

  VastaaPoista