keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Iltalehden juttu

TÄÄLTÄ löytyy Iltalehdelle tekemäni juttu Lamourettesista. Kiva juttu mun mielestä, välillä kun saa pelätä mitä juttuihin lopulta kirjoitetaan :)

Lamuilta tulee tosiaan uusi show kuukauden sisään ja ensiesitys pitäisi olla aika isossa tapahtumassa Kuopiossa, jossa esiintyy samana iltana myös Katri Helena ja Jonne Aaron. Eli aika kovan tason artistien kanssa ollaan  samalla lavalla, joten shown on pakko olla todella hyvä. Toivon, että kaikki menee hyvin, saadaan kaikki tilatut vaatteet ajoissa ja show näyttää hyvältä :) 

4 kommenttia:

 1. miksi sä halusit tehdä tän jutun iltalehdelle? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koska ryhmältä tulee uusi show ja sitä pitää promota

   Poista
 2. Hyvä juttu oli !! Kerrankin oli asiallista ja totta koko teksti, kun sä ite kirjotit !! Yleensä lehdet suoltaa vaa jtn ihan hölyn pölyy ja jotain mitä kateelliset on vaa keksiny. Mut hei tietäsitkö pystyykö mistään kattoo tota Supermarjo ja tytöt 2 sarjaa ku livil katselu aika on päättyny. Oon iha koukus toho sarjaa ku katoin sillo ekan tuotantokauden kokonaan . Hyvä sarja ku ei ota kaikkee nii tosissaan mitä jotkut ottaa sillä tosi moni kohta on yleensä leikattu just semmoseks väärän kuvan antamiseks.Mut blogid on yks lemppareista ja jatka samaan malliin !! Joku treenauspostaus ois huippu ! (: Ja hyvää kesää sulle kaunokainen !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka, sori että kesti vastaa. Kiitos paljon, mustakin se oli ihan hyvä juttu :) Hmm, en tiedä, eikös niitä ole livin netissä? tai varmaan se 2. kausi tulee uusintana 1. kauden jälkeen putkeen kanavalta. Veikkaisin ainakin niin, eiks kesällä näytetä vaan uusintoja :D Kiva kuulla, että tykkäät blogista ja hauskaa kesää sulle :) :)

   Poista