tiistai 2. heinäkuuta 2013

Tiistai

Tänään mun päivä alkoi kauneudenhoidolla. Kävin laitattamassa ripsiin pidennykset Aika Ihanassa. Nyt on ihan super pitkät räpsyttimet! Teen aiheesta erillisen postauksen loppuviikosta, joten en kerro tässä sen enempää vielä ;)

Ripsien laiton jälkeen näin mun äidin Espan puistossa ja käytiin lounaalla Teatterissa. Otin mun salaattiin ravioleja sekä katkarapuja. Lounaan jälkeen käytiin vielä vähän pyörimässä kaupoissa.Illalla läksin junalla Lahteen muutamaksi päiväksi. Nyt on taas ns. välipäivä pidetty opparin kirjoittamisesta ja huomenna jatkuu taas. En saisi urheilla mitään hikiliikuntaa 2 vuorokauteen noiden ripsien laitoin jälkeen, joten huominen on pelkkää kirjoittamista koko päivä. Paitsi illalla ehkä leffaan ;) En myöskään voi käyttää silmämeikkiä 2 vuorokauteen eli tässä ja seutaavissa postauksissa saatan näyttää hiukka oudolta kuvissa :D
Outfit of the Day 


Paita: Vila // Sortsit: Veromoda // Statement-koru:  Vila // Kengät: Italia

2 kommenttia:

  1. Niin siis asutko Hesas vai Lahdessa, vai kummassaki? :) Kiva kun postailet usein :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka :) Lahdessa asun vielä, tosin en kauhesti täällä viihdy, niin olen sen takia Helsingissä paljon :) Tarkoitus olisi vuoden sisällä muuttaa sinne :)

      Poista