maanantai 26. elokuuta 2013

Keikkailua ja Hunkseja

Läksin perjantaina töistä suoraan keikoille. Perjantaina oli keikka Raumalla ja lauantaina Kaustisilla. Olin tosi fiiliksissä keikoista, koska se on niin erilaista kuin normityö. Toki keikkailukin on raskasta mutta samalla tosi rentoa ja hauskaa. Meillä oli tyttöjen kanssa tosi hauska viikonloppu, vaikka ajettiinkin paljon ja väsytti jonkin verran.Meikkailua :)

Meille tuli ryhmään kesällä uusi tyttö, joka kertoi tullessaan, että on harrastanut telinevoimistelua. Asiasta ei sen enempää kuitenkaan puhuttu, mutta perjantaina kysyin osaako hän käsilläseisontaa. No osasi kyllä ja vaikka missä asennossa :D Sitten kysyin osaako hän mitään temppua esim. puolivolttia. Hän osasi senkin ja paljon muita temppuja! Olen ihan fiiliksissä tästä, sillä se parantaa aina shown laatua, jos joku osaa tehdä temppuja. Parempi vielä jos 2 ihmistä osaa tehdä samat temput, niin niitä voi tehdä yhdessä. Me lyötiin sitten veto, että koska hän ei saa spagaatia enkä mä osaa seisoa käsillä niin kuukauden päästä hän on venyttänyt spaaatin ja mä osaan seisoa käsillä :) Sitten voidaan tehdä niitä yhdessä lavalla. Mun pitää alkaa treenaa sitä käsilläseisontaa jo tänään ;)
Eilen pysähdyttiin kotimatkalla Lahden Karismassa. Siellä oli Hunksit keikalla, joten käytiin katsomassa niiden show. Yhden tytön mies tanssii Hunkseissa ja  jätettiin hänet sitten samalla Karismaan, koska hän meni poikien kyydissä kotiin.

Show oli ihan hauska ja viihdyttävä. Toki se näyttää kirkkaissa kauppakeskuksen valoissa erilaiselta kuin yökerhopuitteissa, mutta ihan hyvin pojat veti :)

2 kommenttia:

  1. Oliko teillä minkälainen ruokailu Raumalla?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ruoka oli jossain hotelin yhteydessä ravintolassa mistä sai vähän kaikkea, söin muistaakseni lohta ja uuniperunan :)

      Poista