torstai 17. lokakuuta 2013

Valmistautumista kuvauksiin

Viime viikolla mulla oli kahdet kuvaukset ja tällä viikolla on vielä tulossa kahdet kuvaukset. Ajattelinkin tehdä tänne postauksen, mihin listaan mitä kaikkea teen ennen kuvauksia. Nämä on tiestysti hyvin vinkkejä muihinkin tilanteisiin missä haluaa näyttää hyvältä kuten vaikka juhliin tai treffeille. 

1. Veden juonti

Varsinkin kuvauksia edeltävät viikot koitan juoda paljon vettä. Oon aika huono ylipäänsä juomaan mitään, joten saan aina skarpata veden juomisessa. Nyt juon vettä ehkä 1,5 L vettä päivässä, mutta vielä pitäsi enemmän kyllä juoda. 

2. Ihonkuorinta ja erilaiset naamiot 

Kuorin vartalon ja kasvojen ihon kerran viikossa. Sen lisäksi teen kasvonaamion ainakin kerran viikossa ja hiusnaamion 1-2 viikossa. 


3. Ihovoiteet ja seerumit

Kosteutan ihoa päivittäin ihorasvalla. Mitä kosteampi iho on, sitä terveemmältä se näyttää ja ihon sävy on myös raikas ja kuulas eikä harmaaseen taittava. Kasvojen ihoa rasvaan aamulla ja illalla ja lisäksi käytän seerumia kasvoilla iltaisin. 

4. Solarium 

Otan ennen kuvauksia aina solarumkuurin. Eli käyn 3-4 kertaa viikon aikana solariumissa. Aloitan pienellä ajalla esim. 10 min ja lisään sitten aikaa joka käyntikerralla.  Ennen kuuria kuorin ihon hyvin ja käytän solariumissa aina solarium-voidetta. Se kosteuttaa ihoa ja väristä tulee intensiivisempi. Näin saan hyvän ja tasaisen värin iholle. En käytä itseruskettavia ollenkaan koska ne useasti ei näytä luonnollisilta ja väri lähtee pois läikikkäästi. Kuvauksissa on myös useasti lainavaatteita joihin rusketusväri ei saa tarttua.


5. Kynnet ja ripset

Käyn aina huollattamassa ripset ennen kuvauksia. Hyvin huolletut ripset auttavat meikin suhteen paljon ja lisää näyttävyyttä kasvoihin. Kynnet huollan ja lakkaan edellispäivänä, jotta lakka on kiiltävä ja siisti kuvissa. 

6. Hedelmät 

Syön paljon hedelmiä, etenkin ananasta ja greippiä enne kuvauksia. Ne poistavat nesteitä kropasta ja ananaksessa on paljon kuituja mitkä tekee hyvää kropalle. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti