keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Hennan ja NiceKoneen kanssa keikkailua

Viime perjantaina meillä starttasi Hennan ja mun duo-show eli Henna & Sofia Show. Me ei olla tehty supermarjo-ohjelman jälkeen yhtään keikkaa yhdessä ja moni onkin pyydellyt meitä yhdessä keikoille. Tämän vuoksi laitettiinkin päämme yhteen ja tehtiin kahdestaan oma show. Show poikkeaa normaalista tanssiryhmä-showsta, sillä siinä on tanssia, laulua, visuaalisia elementtejä sekä pientä sketsiä.  Itse tykkään tästä showsta melkeen enemmän koska se ihan alusta loppuun suunniteltu show, eikä vaan tanssisisääntuloja peräkanaa. Yleisö kyllä tykkäsi siitä paljon ja vastaanotto oli huikea. Showta ei toteutata Marjon tai kenenkään muunkaan ohjelmatoimiston kanssa, vaan sen voi ostaa meiltä suoraan itseltämme. 


Eilen oli sitten vuorossa inttikeikka, oltiin Hämeenlinnassa intissä ( en muista sen paikan nimeä olisko ollu Parolannummi ) NiceKoneen ja meidän yhteisen Delicious-kiertueen kanssa. Oli kivaa olla Hennan ja Natalin kanssa keikalla ja show tuntui tosi monipuoliselta kun olin kaksi eri ryhmää lavalla. Hämeenlinnassa oli tosi hyvä hyvä yleisö, kiitos pojille siitä :) 
Tänään lähdetään tyttöjen kanssa Porin prikaatiin keikalle eli jos on kavereita yms siellä intissä niin tulkaa kotiutusjuhlaan katsoo keikkaa:) 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti