sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Keikkailua ja 7-risteily

Tämä viikko meni aikalailla keikkaillessa ympäri Suomea. Inttikeikkoja oli viikolla ja keskiviikkona oltiinkin Hennan ja NiceKoneen kanssa Porin prikaatissa. Hennan kanssa on kyllä ihan erilaista keikkailla, koska yleinen fiilis keikalla on tosi positiivinen ja meillä on tosi hauskaa yhdessä.

Torstaina lähdettiin sitten Hennan kanssa laivalle. Meinattiin molemmat kyllä myöhästyä siitä laivasta. Mulla ei liikkunut junat Lahdesta Helsinkiin ( kiitos VR ) ja Henna ei vaan löytänyt länsiterminaaliin..   Mä olin ensin ihan varma etten kerkeä laivaan ja Henna joutuu menee yksin mutta mä olinkin lopulta satamassa ennen häntä ja venailin sitten siellä laivaliput kädessä Hennaa.

Laiva meni siis Tallinnaan ja takaisin. Paljon oli 7-risteilyllä tuttuja mikä oli ihan hauska juttu. Meidän reissu sujui ihan leppoisasti, mitä nyt Hennan hävitin jossain vaiheessa reissua :D ( Löydettiin kyllä sitten toisemme taas perjantaina että ei hätäääää :)Kuva: Aller Media Oy 

Kuva: Mirja HalonenEn shoppaillut hirveästi mitään ihmeellistä, suklaata ostin joululahjaksi ja itselle Chanelin huulipunan. Vitsailtiin, että mulle olisi rittänyt se pelkkä Chanelin osasto laivalla, olisin viihtynyt koko reissun hypistellen niiden meikkejä ja ihonhoitotuotteita. Olen täysin hurahtanut siihen merkkiin. Huulipuna on oranssinpunainen mattapuna ja todella runsaspigmenttinen.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti