keskiviikko 15. tammikuuta 2014

I love gym

Nyt kun opiskelut on saatu päätökseen olen pystynyt keskittymään treenaamiseen paljon paremmin. Olen etsinyt netistä kaikkia uusia vinkkejä treenaamiseen ja teenkin kaikkia uusia juttuja salilla. Lähinnä olen katsonut vinkkejä jenkki PT:ltä, ne tietää siellä kaikki uusimmat trendit ja treenaa tosi kovaa. Treenaan perus salitreeniä mutta yhä enemmän myös crossfitiä. Varsinkin jalka- ja pakaratreeniin olen löytänyt hyviä harjoituksia, voin laittaa niitä tänne jos saan jonkun kuvaamaan liikkeet salille. Niitä on turha lähteä selittämään tekstissä ettei ymmärrä väärin... Paitsi yhden voin yrittää selittää, nimitäin Korokkeelle hypyn. Hyppään 50 cm korkeelle puukorokkeelle tasajalkaa ja siitä nopeasti alas. Hypyssä pitää käyttää käsiä apuna ja tarkoitus on siis hypätä korkealle ei pitkälle. Meillä on salilla tota varten korokkeita missä voi hyppiä, 50 cm ja 60 cm. Toki voi käyttää steppilautaa vaikka aluksi, mutta se ei ole kovin korkea joten vaikutus ei ole sama. Ja hyppyjä siis esim 3 x10 tai 3 x 20 ei vaan yhtä hyppyä :D

Rakastan käydä salilla ihan vaan omaksi iloksi. En halua treenata mihinkään kisoihin, se on musta lähinnä trendi-juttu mikä menee varmasti ohi vähän ajan kuluttua. Nyt on taas salit täynnä uuden vuoden lupauksen tehneitä, hirveä ryysis oli tänään kun kävin. Tykkään käydä enemmän aamupäivisin salilla jos vaan mahdollista, sillon siellä ei ole niin paljon porukkaa ja saa treenata rauhassa. Inhoan kun jotkut puolitutut tulevat juttelemaan niitä näitä, koska se sekoittaa treenirytmin ja siihen kuluu aikaa. Sali on treenaamista varten ja seurustelu kuuluu siiten esim kahvilaan :) En myöskään tykkää ottaa kauheasti  selfieitä salilla, siksi nopeasti puhelimella otetut kuvat :D Anteeksi niiden laatu!
Treenin jälkeen juon aina palautusjuomaa. Laitan omaani jauheen ja maidon lisäksi 1-2 rkl paahdettuja pellavansiemeniä. Niissä on hyvin proteiinia, omega 3:a, kuituja, antioksidantteja sekä magnesiumia. Eli tosi terveellisiä eikä maistu pahalle ainakaan pirtelössä. 4 kommenttia:

 1. Oon kans huomannu ton saman tungoksen ja välil tuntuu et ne tulee vaa hengailee sinne.. mutta onneks ne jotka yleensä tekee noit uudenvuoden lupauksia nii yleensä kyllästyyki tosi nopeesti siihe kuntosali meininkii, huomas just esim kesäl et hiljasta oli :D Itseltäni löytyy kans kyseiset treenivaatteet :) Ginan urheilu vaatteet on kyl tosi hienoi + muodikkaita pääl vaik oiski urheilemas :) Sun blogia on kyllä aina mukava aina lukea kun pystyy aina samaistuu juttuihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3 Joo, kesällä on tosi hiljaista salilla :) Ihmiset kyllä nopeasti kyllästyy salilla käymiseen jos se ei ole ns. oma juttu. Mä tykkään kans Ginan treenivaatteista ne on kivoja päälla ja tosiaan muodikkaita :)

   Poista
 2. Niin just trendi-ilmiö koko hiton fitnesstouhut!:D Kaikkien treenaa kisoihin! Hehee. Kutsutaakoha nykyään jokainen salilla käyvä itseään fitness!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahahhaaa, Sara :D mut totta se on, ihan trendijuttu. Odotan kauan tää kestää :D

   Poista