perjantai 10. tammikuuta 2014

Ihatedarkness.com

Pakko oli tehdä tää postaus koska mulla alkaa mennä hermo tähän pimeyteen. Tänä talvena, jos tätä talveksi voi kutsua, mua on todella häirinnyt tämä pimeys. Inhoan sitä yli kaiken, aamulla on todella vaikea herätä koska aurinko ei paista kunnolla vaan tuolla ulkona on lähinnä sinistä ja hämärää. Sitten sitä hämärää jatkuu puoli neljään asti ja tulee taas pilkko pimeä. Mua alkaa aina nukuttaa siinä neljän maissa, kun tulee pimeä.

Asun vielä todella vanhassa talossa ja tähän ei ole tehty kunnolla noita kattolampun paikkoja. Eli yleinen valaistus on kotona suht huono, mulla on lähinnä pöytä- ja kohdevaloja joka nurkassa. Mulla ei  siis ole mitään masennusta, lähinnä v*****aa  ja vihastuttaa pimeys ja siitä tuleva väsymys. Ihan kun olisi teljetty johonkin tyrmään missä ei näe auringonvaloa ollenkaan.

Olen jo edellisinä talvina harkinnut kirkasvalolampun hankintaa, onko teillä kokemusta siitä? Mun kuntosalilla on niitä ja välillä olen niitä kokeillut siellä. Olisi kiva tietää, jos joku käyttää sellaista joka aamu, että mikä on vaikutus? 

Anyone using this??  (kuva lainattu: Philips)

2 kommenttia:

  1. Kannattaa hankkia! Ostin kirkasvalolampun viime talvena, on ollut todella hyvä! makso noin 150€, Käytän päivittäin meikatessa, lukiessa, syödessä ja koneella olessa, aika kuluu hyvin ja saa hyvinki käytettyä lamppua yli 30min päivässä :) Sairastan kaamosmasennusta ja olen kokenut että piristää mielialaa kummasti ja ehkäisee masennusta. Jos oikein tiukkaa on tehnyt talvella, olen vielä käyttänyt lisäksi ruusunjuuri tabletteja. Se on todella tehokas luontaistuotevalmiste, piristää puolessa tunnissa, eikä oo hirmu kallistakaan, life:sta oon ostanu :) Jaksamista talveen! Nyt tuli vähän lunta (ainakin tänne treelle) ja toi vähän valoa tähän synkkyyteen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon <3 Tämä auttoi paljon! Se on varmasti tosi hyvä meikatessa koska valo on kirkas eikä ns keltainen niinkun monessa tavallisessa lampussa. Menen ettimään noita ruusunjuuri tabletteja myös! Jaksamista sinne myös täällä on ainakin tosi kylmä ja vähän tuli nyt luntakin :)

      Poista