maanantai 19. toukokuuta 2014

Sunny Sunday

Ihanaa, että tuli vihdoin tuli lämmin! Viime viikolla oli vielä sen verran kylmä, että mulla on kaikki kesävaatteet kaapin perukoilla ja tänään sain oikein kunnolla pähkäillä mitä laitan päälle. Itse olen ainakin paljon paljon paremmalla ja pirteämmällä tuulella kun on lämmin. Tuo Suomen talvi on alkanut viime vuosina ahdistaa enemmän ja enemmän. En viihdy yhtään kylmässä ja pimeässä ja olen miettinyt myös ulkomaille muuttoa jos ei asia ala helpottaa. Miksi hukkaa elämää jossain ilmastossa mistä ei pidä, varsinkaan kun mulla ei ole Suomessa mitään asiaa mikä sitoisi tähän maahan.
 
Eilinen sunnuntai meni töissä ja ilta kotona chillaillen. Tein katkarapu-chevre pastaa ja katselin illalla Kostoa. Se on mun lempiohjelma ja oikeastaan ainut sarja mitä katson tällä hetkellä. Sunnuntai menee ihan pilalle, jos en näe Kostoa.
 

 
Ostin Prismasta pinkkiä Pink Citrus Lemonadia, lähinnä koska toi pullo näytti niin kivalta. En tykkää hirveästi ostaa limsoja kotiin muuten. Ihan hyvää oli, tosin aika makeaa mun makuun. Itse voisin kokeilla tota johonkiin booliin kesällä, saattaisi toimia tosi hyvin ja väri olisi myös ihana :)
 



 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti