maanantai 9. helmikuuta 2015

Kroppa kesäkuntoon Aika Ihanassa

Sain mahdollisuuden testata Aika Ihana hoitolan uutta Caretech RF Cryo -hoitoa. Hoito on lähinnä tarkoitettu selluliitin, raskausarpien sekä ryppyjen ja juonteiden hoitoon. Ja onkin varsin ajankohtainen nyt, kun monet alkavat laittaa kroppaa kesäkuntoon.

Hoidossa käytetään radiotaajuus energiaa sekä magneettiimpulsseja turvallisesti ja kivuttomasti. Laitten käsikappalleella johdetaan ihoon energiaa, joka lämmittää kudokset ja johtaa kudoksiin radotaajuutta. Tämä parantaa ihon kollageenin muodostumista ja juuri kollageeni saa ihon kiinteäksi ja tasaiseksi. Lämpö taas parantaa verenkiertoa ja kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin.

Kuva: aikaihana.fi

Hoitoa voidaan tehdä sekä kasvoille että vartalolle. Mulle se tehtiin takareisiin. Olen työn puolesta liikkunut monta vuotta sen verran paljon, ettei mulla kauhesti isoja ongelmaalueita ole. Hoito on loistava jos esimerkiksi synnytyksen tai suurten painonvaihteluiden jälkeen on jäänyt löysää ihoa, jota haluaa kiinteyttää. Hoito toimii hyvin myös kasvojen juonteisiin ja ryppyihin sekä silmäpusseihin.  Hoito ei satu yhtään, vaan lähinnä rentouttaa. Laitetta käytettään pyörivin liikkein iholla, mikä tuntui mukavalta ja lämitti ihoa vähän. Tosi helppo ja miellyttävä tapa päästä eroon selluliitista ja rypyistä. Mulla oli jo yhden hoitokerran jälkeen sileämpi iho, muutaman hoitokerran jälkeen tulokset ovat todella hyviä.

aikaihana.fi
kuva:  aikaihana.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti