keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Beanie Lover

 Mä rakastan pipoja, joten kelasin tehdä niistä postauksen. Mulla on niitä hirveä määrä, joten keräsin tähän vaan lempparit. Tykkään käyttää pipoa kesät talvet, välillä haluisin olla keikoillakin vaan pipo päässä. Piposta tulee tosi rento ja kotoisa fiilis vaikka olisi muuten mekko ja korkkarit päällä, ja sitä on kiva yhdistellä eri vaatteiden kanssa. 


 Tää eka pipo on Oill:n pipo. Tykkään, kun tää on tosi näyttävä enkä ole nähnyt näitä muilla paljon.Tää Zarasta hankittu pipo on yks mun all time- lemppareista, koska se saa aina kaikki hymyilemään. Siitä tulee myös paljon kommentteja, ilmeisesti kissankorvat on jotenkin hauska juttu  :D


Boy Londonin pipoja mulla on kaksi, niitä käytän varmaan eniten. En muista mistä ostin omani, mutta niitä löytyy nettikaupoista kun googlailee. 
Tää LOVE-pipo on H&M:stä eli suht halpaa kamaa, mutta säilynyt tosi hyvin. Se on varmaan pari vuotta vanha.


Tämä harmaa pipo on myös H&M:stä. Näin se joskus 5 vuotta sitten ikkunassa ja ruinasin myyjältä, että haluan sen. Pipo oli vika mitä niillä oli. Tää on edelleen mulla kovassa käytössä, vähän löystynyt ajan saatossa mutta ei se tahtia haittaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti