maanantai 7. marraskuuta 2016

Singapore part 1

Tulin just Singaporesta. Olin siellä reilun viikon ihan lomareissulla. Se oli mun eka kerta aasiassa ja olin kyllä tosi fiiliksissä reissusta. Loma ja kaupunki täytti kaikki odotukset ja oli siistiä tehdä  ja nähdä joka päivä jotain uutta, mitä ei ollut ennen nähnyt.

Mun hotelli oli Chinatownissa ihan keskustassa, siitä pääsi kävelemään kaikkiin keskustan nähtävyyksiin. Vieressä oli  kaksi metroasemaa, eli liikkuminen oli tosi vaivatonta. Singaporessa on taksilla ajaminen halvempaa kuin Suomessa, eli välillä tuli otettua myös taksi. Mutta eniten tuli käveltyä, parhaimpina päivinä Iphonen laskurin mukaan 20 km, eli ihan ok määriä ;)

Singapore sijaitsee reilu 100 km päiväntasaajalta ja siellä sataa trooppista sadetta lähes joka päivä. Mun reissun aikana satoi ja ukkosti joka päivä, yleensä heräsin ukonilmaan ja illalla salamat välkkyi kun kävin nukkumaan. Yhtenä iltana oli tosi kova ukkosmyrsky eikä pystynyt liikumaan  kaupungilla mihinkään. eli jos pelkää ukkosta en suosittele matkustamaan
tähän kohteeseen :D Muuten tosi kiva kohde. Laitan lisää kuvia tänne huomenna.
<3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti