maanantai 6. helmikuuta 2012

Kokkailua:)

Olen ollut tässä neljättä päivää kipeä. Kaksi päivää olin keikoilla, tosin tein tasan keikat ja muuten olin sänkypotilas joko autossa tai hotellin sängyssä ja eilinen meni kokonaan nukkuessa kotona. Tänään olin jo vähän virkeämpi ja teinkin lämmintä kasvissosekeittoa ja bruschettaa, jotta paranisin nopeammin.

Kasvissosekeittoon laitoin perunaa, porkkanaa, kasvisliemikuution, suolaa ja yrttejä ja keitin vihannekset kypsiksi. Sen jälkeen soseutin keiton ja laitoin sekaan n. 2 ruokalusikkaa Creme Bonjour  cuisine valkosipuli ja yrtit. Se tekee keiton kermaiseksi. Päälle hakattua persiljaa.

Bruschetat tein maalaispatongista, paahdin patongin paloja pannulla rapeiksi. Sen jälkeen päälle oliiviöljyä ja tuoretta, halkaistua valkosipulinkynttä hangataan vähän leivän päälle. Valkosipulin maku tarttuu hyvin.

Leivän varsinaisen päällisen tein pieniksi hakatuista kirsikkatomaateista, oliiveista ja punasipulista. Niiden sekaan oliiviöljyä, suolaa, pippuria, hakattua persiljaa ja basilikaa. Leivät koristellaan Parmigiano-lastuilla.



2 kommenttia:

  1. Sun tekemät annokset on todella kauniita, luulin sitä yhtä pasta annosta ravintolan tekeleeksi!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :) Tykkään tosi paljon tehdä ruokaa :)

      Poista