keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Ystävänpäivää odotellessa!


Ensi viikolla on Ystävänpäivä, jolloin on lupa syödä sydänkarkkeja, sydänsuklata ja lähettää ökyvaaleanpunaisia kortteja kavereille ja ihastuksille :) Tänä vuonna tuo 14.02. sattuu tiistaille, joten itse varmaankin vietän Ystävänpäivää jo viikonloppuna, niin saa rauhassa keskittyä hemmottelemaan omaa kultaa.


 

 Victoria's Secretiltä löytyy omat Ystävänpäivä-lahjaideat. Ihanan hempeitä ja naisellisia, ja varmasti miellyttää sekä lahjan antajaa että saajaa :)

Itse ajattelin kokata Ystävänpävä-jälkiruoaksi Semifreddoa, joka on hiukan kuin jäädyke, mutta ei kokonaan jäädytetty. Vähän kuin jäätelöä :)
Siihen tarvitaan 1 purkki vaahtoutuvaa vanijakastiketta, joka vatkataan ensin kovaksi vaahdoksi. Vaahtoon lisätään 2 purkkia maustettua rahkaa, kuten kuningatar-rahkaa.
Seos kaadetaan vuokaan, joka on vuorattu elmu-kelmulla, peitetään ja laitetaan pakkaseen max. 4 tunniksi. Semifreddo kumotaan tarjolle ja postetaan kelmu. Sen voi tarjoilla esim. kinuskikastikkeen ja marjojen tai hedelmien kera :)


Jos vain olisi aikaa, olisi ihana lähteä Ystävänpäiväksi tai vaikka viikonlopuksi minilomalle Tallinnaan. Sieltä löytyy Old House Appartments, ihastuttavia ja tunnelmallisia täysin sisustettuja asuntoja, joita voi vuokrata vaikka vaan pariksi yöksi. Asunnoista löytyy kaikkea kivaa, osassa on kattoterassi, toisissa takka, poreallas tai sauna :) http://www.oldhouse.ee/Ei kommentteja:

Lähetä kommentti