keskiviikko 8. helmikuuta 2012

merihenkinen sisustus, I love!

Aina kun alkaa kevät tehdä tuloaan, tekisi mieli laittaa kämppä uuteen uskoon ja vaihtaa sisustus raikkaaseen, vaaleampaan ja merihenkiseen sisustukseen. Ollessani lapsi, meillä kotona vaihtui aina sisustusteksitiilit verhot yms.  vuodeaikojen ja juhlien mukaan. Talvella oli lämpöistä ruskeaa, kesällä valkoista, jouluna punaista, pääsiäisenä keltaista jne.

Itse tykkään todella paljon merihenkisestä sisustuksesta varsinkin kesällä, ja jos joskus omistan kesämökin, se tulee olemaan viimeisen päälle merihenkinen, juuri niin kuin noissa kuvissa alla :)
Varmasti myös jos asuisin meren rannalla tai lämöisemmässä maassa, koti olisi aina sisustettu meriteemalla.  Too bad asun kerrostalossa, sisämaalla ja jääkylmässä Suomessa :D

Itse tykkään eniten Gant Home ja Lexington companyn tuotteista. Klassisen tyylikkäitä, mutta silti kodikkaita ja merihenkisyys löytyy näistä tuotteista. Tuotteet ovat peri amerikkalaisia, ja minulle se on vain plussaa, koska olen itsekkin asunut Yhdysvalloissa. Tulee jenkki-ajat mieleen :)

Stockalta saa hyvin Gantin ja Lexintonin tuotteita, samoin näistä nettikaupoista:

www.sisustusfanny.fi/

http://www.lexingtonshop.com/fi/index.html

GANT HOME


                                                           LEXINGTON COMPANY

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti